☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Level up vs. demoscene

Posted by slyspy on 2007-09-05, 07:38

levelup.jpgA Fix.TV-n a Level up című műsorban – köszönet JaB-En – most már, ha jól számolom, harmadszorra szerepel a demoscene valamilyen formában. Ezúttal (is) Gargaj beszélgetett a demoscene-ről, természetesen a Chaos Theory kapcsán. Véleményem szerint talán az eddigi leginformatívabb interjú volt, de döntsd el magad! (Az említett rész a műsor második felében van.)

Categories: Media | Tags

25 Responses so far.

  1. avatar d-lee says:

    lol… asszony rogton az elso WCG-s schnittben autozik. :D

  2. avatar abcug says:

    nos lassan mindenki szabadsagra mehet, mert a conspiracy onnmaga kitolt egy egesz demoscenet :) (no offence!!!)

  3. avatar Bery says:

    Na, alakulnak ezek az interjúk. Ez is teljesen jó lett. Csak, amit írtam a chat-box-ban, hogy itt volt egy lehetőség, hogy reklámot kapjon a Function-t, de csak azt tudta meg, aki semmit nem tudott eddig, hogy vagy Budapesten, vagy Soroksáron lesz (a szervező se tudja ;-)), de hogy merre lehet pontos infót kapni (weboldal?), vagy konkrétan hol is van a helyszin, azt nem áruljuk el, mert még a végén valaki eljön ;-)))

    Ha valaki érdeklődő mégis idetalált volna, annak üzenem, hogy katt a főoldal tetején levő Function banerre! :-)

    [ módosítva Sep. 5. 08:21 ]

  4. avatar abcug says:

    bery: lenyomtak invitet, olvasni csak tudnak :)

  5. avatar d-lee says:

    “A party, ahol táncolhatsz Winkler Nórával!” :D

  6. avatar slyspy says:

    abcug: az van ám, hogy a chaos theory miatt lehetségesek ezek a riportok, és a Conspiracy-tól (hehe) valójában jófejség, hogy nem sajátmagukat fényezik a dolog kapcsán, hanem a demoscene-ről informálnak.

  7. avatar pontscho says:

    “A party, ahol táncolhatsz Winkler Nórával!” :D

    Vagy Galambos Lajos neves eloadoval. ;]

  8. avatar Bery says:

    abcug: persze, de ha nézel valami látványt, akkor közben nem biztos, hogy a kiírt szövegre is koncentrálsz. :) Meg, ha már megkérdezik, csak nem lett volna baj, ha elhangzik :)

    De megértem, hogy egy interjú közben nem mindig azt mondja az ember, amit akar. Csak trenírozok mindenkit, hogy ha legközelebb mikrofon elé kerül, akkor minden második mondata az legyen, hogy hol lehet mindezt megtalálni. :) Ebben a versenyszámban Ákosnak volt egy poénba elvitt rádiós interjúja, ahol viccet csinált abból, hogy minden mondat után elmondta, hogy milyen címmel jelent meg az új nagylemeze és már kapható. A végén már a műsorvezető mondta, ha ő nem, és már ő torkolta le, hogy nem kell ezt ennyire :) De így kell ezt. A végén, aki nem figyelt, annak is átment a promo :)

    Egyébként meg tényleg az van, hogy momentán ezek a Konspiráló csávok tettek le legtöbbet az elmúlt néhány évben, ráadásul legalábbis konstans szinten, sőt, némely tekintetben még fejlődve is. Nekik van nemzetközi ismertségük és elismertségük. Persze megdolgoztak érte alaposan. De szerencsére még azért van itt egy-két ember, akik erősítik ezt a mezőnyt, szóval én még bírnék nézni mindenféle awardok és egyebek kapcsán médiás szerepléseket tőlük is, meg másoktól is :)

    Egyébként meg szar az összes CNS intro – csak, hogy ne szálljon a fejükbe a dicsőség ;-)
    [ módosítva Sep. 5. 08:52 ]

  9. avatar abcug says:

    nyilvan, ezert is volt a zarojeles kiegeszites :)
    [s]masfelol, viccesnek tartom, hogy nem volt ct-nel jobb ‘demoscene produktum’ ami atment volna a sg zsurijen ?! meg cns viszonylatban is! meg akkor is ha minden elismeresem es csodalatommal szamolhatnak az eddigi munkajuk kapcsan![/s]

  10. avatar abcug says:

    bazze, miert nem mukodik ez a k. strikeout ? :(

  11. avatar Bery says:

    Az ízlés elég relatív. Nézd meg a 3 produkció egy témában cikkeket, hogy mennyire eltérő véleményeink vannak nekünk is. Csak köztünk nincs egy ember, aki megmondja a frankót :) Most a CNS-nek volt szerencséje, legközelebb lehet, hogy másnak lesz. Szóval gyorsan állj neki fejleszteni! ;-)

  12. avatar slyspy says:

    Legyen annyi mentség, hogy a levelupot leginkább geek l33t kockák nézik, és mint ilyeneknek internetben végződnek az agytekervényeik, következésképp ha a téma felkeltette az érdeklődésüket, már rég kiguglizták mi az ábra.

  13. avatar JaB-En says:

    Küldjetek bannert! kirakom! :P

  14. avatar Murphy says:

    Gratulálok! Jó lett az interjú!

  15. avatar slyspy says:

    JaB-En! itt van egy functionos banner a scene.hu-n. Ha az megfelel. :)

  16. avatar JaB-En says:

    thnx, done

  17. avatar slyspy says:

    Igazából mi köszönjük!

  18. avatar Gargaj says:
    wrote
    csak azt tudta meg, aki semmit nem tudott eddig, hogy vagy Budapesten, vagy Soroksáron lesz (a szervező se tudja ;-)), de hogy merre lehet pontos infót kapni (weboldal?), vagy konkrétan hol is van a helyszin, azt nem áruljuk el, mert még a végén valaki eljön ;-)))

    kereskedelmi teverol volt szo, adas elott meg is beszeltuk hogy ovatosnak kell ezzel lenni. egyebkent ki volt ram is irva az url, benne volt az invitben is, meg sztem aki meg akarja talalni az megtalalja amugyis. (google)

  19. avatar slyspy says:

    jaja, ez igaz, szal van ilyen törvény, hogy bújtatott reklámot nem szabad, és riportban nem szabad url-t, de még koncertet sem bemondani, ha csak nem deklarálltan kultúrális esemény. (pl. a millenárisban van.)
    Emiatt kell úgy bemondani a Funkció party URL-jét, hogy szépen körülírva, hogy pl. ha keresőbe beírjátok ,hogy funkció2007, akkor biztos sok hasznos infót kaptok.

    de viszont ORTT bekrepált, alkotmányellenesnek nyilvánították, mint végrehajtó szervezet, imígyen a törvénynek nincs betartatója, egyedül a bíróság, csakhogy egy feljelentés után éveke telhetnek el a döntésig.
    Pl. emiatt a változás miatt gondolom, hogy a viasaton most már minden félorában 3 reklám van…

  20. avatar Bery says:

    Jaja, ezt értem, csak ehhez képest fura volt, hogy annyira rá lett kérdezve, hogy akkor a “kedves nézők már tűkön ülnek, hogy hol tudhatnak meg többet a party-ról” (vagy valami ilyesmi).

  21. avatar slyspy says:

    Hát gondolom itt kellett volna az okos körülírás. :)

  22. avatar blala says:
    wrote
    jaja, ez igaz, szal van ilyen törvény, hogy bújtatott reklámot nem szabad, és riportban nem szabad url-t, de még koncertet sem bemondani, ha csak nem deklarálltan kultúrális esemény. (pl. a millenárisban van.)

    ez mekkora faszsag :) egy riportnak kb az url a kiteljesedese, en naivan azt gondoltam. Vagy deklaraljuk kulturalisnak a partykat :)
    [ugyis tipikusan kulturaltan a sarga foldig isszak magukat a fiatalok :D]

  23. avatar slyspy says:

    ezt elvileg azert talaltak ki, hogy ne lehessen olyan, mint a familia kft-ben volt anno, hogy minden masodik mondat valami reklam volt.

  24. avatar -SP- says:

    Én eddig 1x voltam TV-ben interjún, a VIVA-nál. Akkor nagyon szíven ütött, hogy nem lehet URL-t, de még a honlapnak a nevét sem bemondani. Én pedig épp egy honlapot óhajtottam volt reklámozni, azért hívtak :P Fel is ment a pumpa aztán kivertem a balhét :D Azóta nem látnak ott szívesen :)
    [ módosítva Sep. 7. 07:51 ]

  25. avatar slyspy says:

    hehe, mi is vótunk mint zenekar, oszt két oldalas szerződést irattak alá, hogy mit nem mondunk élő adásba be.
    egyébként milyen honlapot akartál reklámozni?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára