☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Megújult az Artcity

Posted by Grass on 2010-02-28, 19:12
artcity.jpg

Bár az utóbbi időkben “kicsit” gyengélkedett de CONS segítségével jelentősen megújult a talán egyik legjelentősebb adatbázissal rendelkező Artcity. Lehetőség van az adatbázis bővítésére új képek feltöltésével. Valamint elmondhatjuk véleményünket is egy-egy alkotásról. Arról is értkezehetünk hogy az adott kép, vagy annak egy része “honnan is van lopva”. Nagyon sok régi kedvenc megtalálható a galériában, de a szerkesztők is folyamatosan bővítik a kínálatot.
Categories: Grafika | Tags

5 Responses so far.

 1. avatar Murphy says:

  Nagyon jó oldal, bár még mindig nem az igazi a design, és szerintem jót tenne neki, ha kikerülne a bitfellas alól önálló oldalként. Meg a sok sceneoldal valóban használhatna egy közös user adatbázist, amiről volt régebben hosszú pouet thread.
  [ módosítva Feb.28. 21:11 ]

 2. avatar FooLman says:

  A TagCloudja viszont vagy hibas, vagy megdontotte a regi hipotezist a “Sarkany, no, auto” szentharmassagrol. Igaz a no magasan vezet, de a masik ketto sehol nincs…

 3. avatar Murphy says:

  Csak rosszak a küszöbértékek. Nőből van 1000+ azért nagy, de a 79 sárkány ugyanakkora betűvel van kiírva mint a Melon Design amiből mnidössze 2 van.

 4. avatar Georgy says:

  Átskáláztam logaritmikusra, most már jobban elkülönülnek.

 5. avatar Murphy says:

  Szuper lett!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára