Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Partyk & Egyéb találkozók › Scene.hu Demoshow › Reply To: Scene.hu Demoshow

Megprobalom en is leirni ertelmesen, hogy mi volt a benyomasom,javareszt a hibakra koncentralva, amit ne vegyetek rossz neven, en mar csak ilyen vagyok :-) (hogy next time jobb legyen…)
Hala es koszonet! :) Mi is sok hibarol tudunk, de nagyon sokat segit a nezok velemenye.
Szoval valoban nem kell az ilyen olyan shader/pixel technikai bravur, max. mint emlites. De valoban a latvanyra kene koncentralni.Ezt ugy ertem, hogy SOKKAL multimedia-rush tipusu adrenalin demokat kellene ebben az ertelemben nyomni.Gondolom ertitek , mire gondolok. Az mind a 2 osztalyt kiszolgalna zokszo nelkul.Amiga: Ott aztan vegkepp. Siralmas volt latni (meg nekem is, a legnagyobb fannak), hogy mennyire gyenge a grafukis kepesseg…En se gondoltm volna :-) Ellenben itt nyugodtan lehetett volna az elobb emlitett demokategoriat nyomni: nagyon sok eye-candy es jol design-olt cucc van, nem erdekel ott senkit a szuper vektor takaras szamolas.
Szerintem/tudtommal Amigan mostanaban leginkabb a Starstruck, a Kilofix, a Lapsuus, es a hasonlo demok szamitanak eye candy-nek. (A Desert Dream nem, az nem volt jo otlet.) Tudnal mondani par peldat, hogy szerinted mi felelne meg jobban egy vetitesen?
Lattam Spenot, hogy megszeppentel, mert zavarban voltal, hogy levagom a kezeid, ha az amigat lemonositjatok :-)
Megszeppentem hat :)) Bocsass meg, teljesen igazad volt, de a felkeszuletlensegem es rutintalansagom miatt kisse a feje tetejere allt az egesz Amigas resz, es akkor mar az apro megjegyzeseket is nehezen viseltem, hat meg a ‘fenyegetest’ ;) Foleg, hogy belegondoltam, hogy lathatolag sokkal regebb ota vagy amigas, mint en, es valoszinuleg ismernem is illene teged :D
Na, ott pl a Jobbcsatorna szolt hangosabban, szoval nem a hangfallal volt gaz…
Bocs, hogy nem toltam fel a bal csatornat, de nem akartam masok dolgaiba belenyulkalni. Ez persze igy utolag mar hulyesegnek tunik, de akkor sajnos nem voltam teljesen szellemi kepessegeim teljes birtokaban :) Ebbol is tanultam, legkozelebb mar maskent viszonyulok a dolgokhoz.A tobbi megjegyzesedre inkabb nem en reagalnek, meghagyom az illetekeseknek.
Ezt ugy fogom fel, hogy tanulopenz volt, legkozelebb szerintem jobb lesz ! Es en is ott leszek , es szurkolok Nektek :-)
En is igy fogom fel, es remelem, a tobbi nezo is hasonloan elnezo ;)Koszi mind a kritikat, mind a jokivansagokat, es varunk a kovetkezo vetitesre! :)