☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

4Sceners.de – Best of 2012

Posted by Murphy on 2013-01-04, 11:23

4sceners2012

Ahogy azt már évek óta megszokhattuk, a 4Sceners.de január első napjaiban jelentkezett is a szokásos demoscene évértékelőjével, és díjazottjaival. Idén is van kire büszkének lennünk, ugyanis a az Ümlaüt Design és a Crowngear közös produkciója a demók közt és a Best concept kategóriában is dobogós helyen végzett. De a legjobb tízben szerepel még az Extrait és a Brainstorm is egy-egy demóval. A Chorus, Resource & Singular közös demója a legjobb 8 bites demók között szerepel, és a Best newcomer kategóriában is volt magyar induló a Maelstrom személyében.

A különdíjat ezúttal nem egy demo kapta, hanem egy dokumentumfilm, a Vakondok 2. Mivel most egy ideig krónikus partyhiányban fogunk szenvedni, ez egy kiváló alkalom, hogy újra megnézd!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-keHkcTZD4

Gratulálunk minden díjazottnak és azoknak is akik a tavalyi helyezésekről lemaradtak, készült még pár igen kellemes demo itthon és külföldön egyaránt!

Minden demóhoz található youtube link, így akár egy mobiltelefonon is érdemes elolvasni a cikket:
http://www.4players.de/4sceners.php/dispbericht/-/78982/0/index.html

Persze ha a német nyelvvel nem állsz olyan jól bízd a fordítást a Google Translate-re, így duplán jól fogsz szórakozni, :)

Tovább után a díjazott magyar demókat láthatod…

4 Responses so far.

  1. avatar Gargaj says:

    Gyerekeeeeek…

    Best Newcomer Demo:
    5) Genesis / Maelstrom (YouTube)

  2. Ha nem csak a dobogós helyek számítanak, akkor 10-ik helyre még befért a Pimp my Commodore / Chorus & Resource & Singular Crew is az oldschool kategóriában.

  3. avatar Murphy says:

    Frissítettem a listát, elnézést srácok a figyelmetlenségért! Dupla gratuláció a Maelstrom és a Resource, Chorus & Singular csapatoknak!

  4. avatar vk says:

    Újra megtekintettem a 10 legjobb demot. Az 5. helyezett Hedron ( http://www.youtube.com/watch?v=Nw3Cc6zUFOE ) c. alkotás zenéje szerintem eléggé hasonlóan kezdődik mint a Purple Motion bácsi Satellite One c. 20 éves zenéje ( http://www.youtube.com/watch?v=LCl9xYSOVtM ). Nemde?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára