☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

A Vakondok 2 a varsói filmfesztiválon!

Posted by Murphy on 2012-10-07, 16:50

A Vakondok 2 premierje ugyan már több mint egy éve volt, de a film körüli események azóta se álltak le! Az eddigi legnagyobb eredmény, hogy a film bekerült a Warsaw Film Festival versenyprogramjába. Ez azért különösen nagy szó, mert a rendezvény egyike annak 14 filmfesztiválnak, amit az International Federation of Film Producers Associations, kiemelt nemzetközi filmfesztiválként kezel. Ezek közé tartozik például a cannesi és a berlini filmfesztivál is. Legutoljára magyar dokumentumfilmnek 4 éve sikerült bekerülnie ”A” kategóriás filmfesztivál versenyprogramjába.

Persze a film már bejárta a világ fesztiváljait is… Szerepelt a kalifornaiai Action on Film Festival, a Vegas Cine Fest (Las Vegas, US), a már nemzetközileg is rangos eseménynek számító miskolci CineFest, a NEW YORK INTERNATIONAL FILM FESTIVAL, a Las Vegas-i PollyGrind Underground Film Festival versenyprogramjában. Oklevelet kapott az 59. Országos Függetlenfilm Fesztiválon, és pont tegnap volt látható a Kiskakas Animációs Filmnapokon.

Ha kedvet kaptál ismét megnézni a filmet, kattints a továbbra…

Categories: Háttér, kiemelt | Tags: ,

One Response so far.

  1. […] különdíjat ezúttal nem egy demo kapta, hanem egy dokumentumfilm, a Vakondok 2. Mivel most egy ideig krónikus partyhiányban fogunk szenvedni, még nem láttad volna akkor ez a […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára