☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

16 nap van az idei Function-ig, és egyre többen aggódtok, hogy vajon sikerül-e release-t fabrikálni. Sőt! Sokan keresnek motivációt másoktól, vagy éppen ellenkezőleg, próbálják motiválni egymást.

Érdekes dolgokat ébresztett bennem ez a jelenség, így gondoltam megosztom veletek, hogy mit is gondolok erről az egészről jelen pillanatban:

Mint demoparty szervező, egy elmúlt party-ra akkor a legbüszkébb az ember, ha valami kivételes dolgot sikerült elérni, megvalósítani. Egy ( vagy több! ) kivételes release, ha olyan csapatok release-eltek, akik nem igazán szoktak magyar partyra jönni, ha nagyon sokan voltunk, és kivételesen jó volt a hangulat, ha sikerül sok külföldi scenert idecsabítani, stb.

A fentiekből is jól látszik ( illetve azt hiszem, hogy mondhatom, nekünk ez szinte triviális ), hogy mennyire fontos az, hogy jó prod-ok érkezzenek. Így ha nem 2021-et írnánk, akkor megpróbálnék minden tépelődő scenert meggyőzni ( “némi” nyomásgyakorlást sem sajnálva ), hogy bizony ne mérészeljen release nélkül jönni.

De sajnos elég érdekes időket élünk… Sokakkal lassan 2 éve nem találkoztunk. Árok party idén csak online verzióban jött össze ( maximális hála a srácoknak, hogy összehozták ), és hiába volt tradicionális qbparty idén ( ide is vastaps a brigádnak ), sajnos nagyon kevesen jelentünk meg.

Éppen emiatt, nekem az idei Function kapcsán a legnagyobb örömöt az jelentené, az a fő célom,  hogy újra közelítsük meg a 250 látogatót ( és most tényleg nem a 2014-től kezdődő bőven 300+ fős csúcsokra gondolok ). Tehát, hogy legalább a magyar underground demoscene színe-java újra legyen egy hétvégére egy helyen, és érezzük jól magunkat! Hogy újra együtt legyünk, mint egy igazi család.

Nyilván senkit nem fogok lebeszélni arról, hogy prod-ot fabrikáljon, sőt, lelkem mélyén nagyon is remélem, hogy idén is lesz egy-két olyan meglepetés, amitől eldobjuk a hajunkat, de valójában a legfontosabb most:

Gyertek el Function-re! Gyertek el minél többen! Tartsuk életben a magyar demoscene lángját, és bulizzunk megint együtt nagyot!

Categories: Ajánló, Party | Tags

3 Responses so far.

  1. avatar netro says:

    Nem feltétlen lényeges infó, de van pár ismerősünk (1-2 esetleg 3-4) akik elvileg nem voltak még ilyen rendezvényen, nem is regeltek az oldalon..stb, de nagyon kíváncsiak és nagyon próbáljuk őket győzködni, hogy jöjjenek :)

  2. avatar Maugli says:

    Ilyen híreket kérek végig party-ig ;)

  3. avatar mash says:

    Élvezni fogom – így két év kihagyás után -, mint kiskutya a maga alá gyűrt plédet. ;o)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára