☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Elnök lettem

Posted by Vickey on 2019-05-31, 16:59

Múlthét pénteken lezajlott az MD1 éves közgyűlése, ahol egyhangúlag megszavaztak az Egyesület elnökének. Korábban már szó volt róla, de még mindig kicsit hihetetlen, hogy azok után, hogy az elmúlt 22 év során nem mindig voltak pozitív érzéseim e közösséggel kapcsolatban, úgy ki tudtam jönni ebből, hogy a magyar demoscenerek többsége és az Egyesület egyöntetűen mögém állt, amit mondjuk pár éve még el sem tudtam képzelni.

Azért fogadtam el a felkérést, mert elgondolkodtam azon, hogy számomra mit adott a magyar demoscene, hát azt kell mondanom, elég sokat. Kezdve az igazi barátaim jó része innen van. Igaz lehet, hogy néha parázs viták alakultak ki közöttünk (igen elismerem, az esetek nagy többségében én voltam a hunyó. O:), de később rájöttem, hogy nem lehet elhagyni ezt a közösséget.

Azon fogok munkálkodni, hogy a mostani fiatalok ugyanúgy megtapasztalják ezt az érzést, mint nekem volt annak idején és most is. És hogy a külföldi és a magyar scene-t közelebb hozzam, hogy ők is lássák, hogy ide érdemes jönni, és a magyar demopartyk is bekerüljenek az európai vérkeringésbe.

Másrészt pedig az újoncoknak szeretnék/szeretnénk segíteni abban, hogy ki tudják bontani a szárnyaikat, hogy megmutathassák mit is tudnak. Ha meg partyt szeretnének szervezni, akkor támogatást szeretnénk nyújtani nekik. Feltéve, ha előtte megkeresik az Egyesületet.. :)

Gargajjal és Mauglival a magyar demoscene hírnevét szereténk öregbíteni, hogy ne tudjon érvényesülni, a “Scene halott!” kifejezés.

Mégegyszer nagyon köszönöm szépen a bizalmat! :))

Categories: Háttér | Tags

5 Responses so far.

  1. avatar DeT0X^DT says:

    jól nyomod béjbe! ;) hajrá! :*

  2. avatar rascy says:

    Gratulálok! :)
    Ha már MD1-ről van szó, aki akarta befizette már az idei tagdíjat? ;)

  3. avatar TomCat_ says:

    Jó az irány. Drukkolok :-)

  4. avatar Vickey says:

    Gratulálok! :)
    Ha már MD1-ről van szó, aki akarta befizette már az idei tagdíjat? ;)

    Szerintem biztos, de arra fogok figyelni, hogy többször is legyen ez hangoztatva. Na meg ha valaki szeretne támogatni minket, ne fogja vissza magát. :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára