☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

qbparty 2017 – a végeredmény

Posted by Gargaj on 2017-05-14, 15:27

Az illanóban lévő másnap annak a jele, hogy a qbparty idei kiadása kiválóra sikerült – a kiadott munkák már megtalálhatóak a websiteon, scene.org-on, Pouëten, és ugyanitt elérhető a hivatalos végeredmény is; fotók és videók is valószínűleg nemsokára meg fognak érkezni, és persze ti is írhattok riportot/kommentet!

Categories: Party | Tags: , ,

26 Responses so far.

  1. avatar Gargaj says:

    Es igen, lesz video a Double Score Dungeon standup comedy actrol :D

  2. avatar Gargaj says:

    Ja meg majd ofkoz irok listat h szerintem mit lehetett volna jobban, de azt kell h mondjam h az elmult evekben tapasztalt hibak nagyresze megjavult szepen :)

  3. avatar pasy says:

    Tudnék én is írni listát hogy mit lehet javítani, de nem akarok. Annyira látványos volt a szervezésben a javulás hogy én most csak erre szeretnék fókuszálni, ráadásul szerintem a szervezők pontosan tudják mi nem sikerült úgy ahogy az kellett volna.
    Amennyi csúszás volt (ahol volt) az előfordul a legnagyobb partikon is. Citrus jól működik mint host, tartsátok meg. Akármerre néztem mindig láttam szervezőt, kérdésre, kérésre mindig reagáltak, intézkedtek. Azt kell mondjam hogy nagyon jól éreztem magam.
    Nem marad más hátra mint megköszönni a szervezőknek, szép munkát végeztetek, így tovább.

  4. avatar pasy says:

    folytatom,

    kiváló volt a Maugli-Viti féle grill egész nap nem ettem arra készültem, de totál megérte:)

  5. avatar Maugli says:

    Csatlakoznek az elottem szolokhoz:
    Kivalora sikeredett az idei party.
    Feryx tanult azokbol a dolgokbol, amiket a magyar scene party szervezo retege mar egy ideje tanacsolt neki.
    Citrus ugyes host volt (meg ha voltak is vele vitaim ebben :-), de elsore lehozni egy 99%-os teljesitmenyt az nem rossz! ;-) )
    Szervezett volt a csapat. Jo az equipment. Jok az entryk. Innentol kezdve lehet szepen a fejlodesre koncentralni! Le a kalappal sracok szep munka volt!

    Koszi a szervezest!

    Visszaterunk jovore is!

  6. avatar mash says:

    Éjjel egykor, a díjátadón, már nem voltam a helyzet magaslatán és egy-két esetben felcserélhettem a 256 byte és 4k compo díjazottjainak bögréit (a serlegeket nem) az átadáskor. Mivel a helyezés mellett szerepelt a prod. és csapatnév is, a Functionön javíthatjuk a hibámat, Hevo kolléga hathatós segítségével, meg persze a vendégeim vagytok egy sörre. ;)
    Elnézést kérek az érintettektől!

  7. avatar reptile says:

    Csatlakozom, tok jo volt a party, kudos. A korai compo-befejezes eloszor nagyon furcsa volt, de igy utolag teljesen jo volt, mert nem lepett le azonnal mindenki utana, hanem lehetett meg pofazni meg ugy altalaban szocializalodni.

    Akartam morogni kicsit a belepo ara miatt, viszont volt ingyen kaja/tea (utobbi raadasul a streames lamentalas utan nagyjabol 10 perccel!), meg hat az erzes megfizethetetlen :)

  8. avatar archee says:

    Jó hangulatú party volt! Lehetne fokozni, azzal, hogy mindenki a humorosságra koncentrálna, nem a technikailag erős entrykre (ahogy eddig is). A nagy létszámú szervezés segített minden problémát megszüntetni.

    A full party stream: 26:45:12-nél a lényeg. (fel kell hangosítani)
    https://scenesat.com/videoarchive/25

  9. avatar RawBits says:

    Kimondottan jól éreztem magam, mint Árkon szoktam – csak alkoholt nem ittam.

    Köszi a partyt!

    P.s.: Minden kedves érdeklődőtől hőzöngést kérek az előadásért! Sajnos nem közvetlen az én hibám volt, így az utolsó pillanatban már nem tudtam orvosolni. Azonban még hétfőn a körülmények szemrehányásával közöltem a kedves fejlesztőkkel hogy jól esett, köszi. Délutánra javították.. Ha stabil marad, jövőre bepótoljuk – ha a szervezőség is szeretné.

  10. avatar TomCat_ says:

    Köszi a “nerdfesztvált”, jó volt!

    Díjazáson a kupákat mindenképp tartsátok meg a jövőben is! (A bögre is jópofa volt, de ahhoz nem ragaszkodnék).

    Ott akartunk aludni szombaton, de nem volt elég megfelelő hely. Ha nem “1 napra beugrósnak” akajátok a bulit szervezni, akkor ebben lehetne javulni…

  11. avatar Gargaj says:

    Akkor par kritika abszolut szubjektiven:
    – Legnagyobb kritika: Hurra, Amigas demoshow, csak kicsit arnyalja a dolgot h hajnali 3kor mar senki nem nezi, viszont megis hangos mint az Istennyila; plane ugy eros hogy a sleepingroom most a hangfalhoz kozel volt. A reggel 6kor valtozatlanul bombolo 4channel modokat a vegen en untam meg es huztam le mert elegem volt hogy nem birtam aludni – amikor masnap rakerdeztem hogy mivan, Musk mondta hogy hat o mindig lehuzta, de valaki jott es mindig feltolta – wtf?! A szervezo szava szent, ha o azt mondja hogy kuss, akkor kuss.
    – Compoannouncementek – Citrus nem vegzett rossz munkat, a vegefele belejott rendesen, de meg akkoris kellett volna neki jingle segitsegnek. A masik amire most jottem ra, hogy az udvar meg a terem annyira el van hangszigetelve, hogy kint ritkan nem hallatszik meg a jingle se – talan kivezetni egy pici hangfalat nem lenne nagy gond.
    – A penteki program kicsit el lett kapkodva, bar teny h alapvetoen nem volt hozza nagy kozonseg, de a C64 gamecompora en azt hittem hogy csak beallas, aztan derult ki hogy az mar a compo volt :( (Ld. announcementek fent.)
    – A live gamedevben nem vagyok biztos hogy ebben a formaban mukodik, az otlet nem rossz de az elso 1 orat vegigkommentaltuk Citrussal a semmirol, 2 orat pedig mar nem birtunk (utolag is elnezest, IRCn meg most is emiatt oltanak h miert leptunk le mer tok jot rohogtek). Nemtom mit lehetne gyorsitani a dolgon, nem ismerem a toolokat, de nagyon sok ido elment aprosagokkal. Persze kiserletnek mindenkepp megerte :)
    – Wuhu-beallitas kicsit elmaradt, csomo dolog nem volt kint a menuben, ezekert szoltam is – aprosag, de szamit h pl. nem tud az ember livevoteolni mert nincs kiteve :D
    – Szinten Wuhu – designer ha nincs akkor szerezni, ha van akkor meg tessek rendesen beloni a slideviewert, olvashato fonttal, olvashato meretben – a slide fele mindig uresen volt, a tobbi meg hangyameretben :)
    – Grafikacompon erzodott kis kapkodas, slideoknal elszamolsz legalabb 10ig, es aztan valtasz, kepeknel akar tovabb is. Az hogy a fajlnev hogy maradt fenn a kepen, az szinten rejtely :)
    – A koran vegzodes az kicsit a tavalyi keses tulkompenzalasanak tunt, de igazabol nem volt negativum – mindenesetre a helyes ut valahol a ketto kozott van :)

    Ezek nyilvan nagyreszt csak aprosagok, azt hiszem vegre megtalalta a party az egyensulyat / gerincet, az uj emberek a stabban nagyon sokat szamitottak.

  12. avatar Gargaj says:

    Ja meg sracok ha mar YouTuberol mennek a demok, akkor lehetoleg olyanok amiken nincs reklam :D

  13. avatar nagz says:

    na.
    ez egy remek kis buli volt. kösz mindenkinek. megint csak szombaton mentem DE korán.

    amiket most leírok, azokon kívül minden pluszos volt, és IGEN, valóban jobb volt a szervezés magasan mint az előző qbpartykon.

    fura volt, hogy még a nap se ment le, már vége volt minden componak, ami szerintem eddig csak az észak-skandináv demoparty-k sajátja volt eddig, nyaranta. DE MÉG ez se lett volna baj, ha a kertbe eljutott volna az infó, és akkor nem esik meg velem a “mikor lesz a négyká?” “most lett vége a demóknak” nevű hidegzuhany.

    Ami kicsit kifogásolható volt az zenecompo alatt a túlhúzott basszus, ámde mint megtudtuk magától az elnöktől, valaki felnyomta a gaint valami eldugott helyen és nem lett észrevéve. oh well.

    a szavazás rendben volt, a streamről nem tudok nyilatkozni, sleeping roomokba vallási okokból nem járok, viszont hogy se bor se pálinka nem volt a büfében (de legalább fehérbor) az kétségbeejtett kicsit. nem is tértem magamhoz először. de nem baj, megoldottam. sajnos túlságosan is. :D

    a belépő borsossága egyrészt nem fájt annyira, másrészt a még viszonylag kevés szponzorációnak tudható be, hogy nem feleennyi szerintem. ez nekünk évente egyszer bele kell férjen szerintem. és hát a kaja az igencsak jó volt.

    szóval így tovább és legyen jövőre is! a helyszín is kiváló énszerintem.

  14. avatar nagz says:

    jaj de sok volt a szerintem.

  15. avatar pasy says:

    Szerintem nem

  16. avatar pohar says:

    Szombaton fél 4re elfogyott az ebéd.
    Senki se kiabálja, hogy Amiga, aki nem tud rá kódolni.
    A zenekar fellépése előtti és utáni 3+1 órás szünetet valamivel ki lehetne tölteni.
    Gargaj írjon prod-értékelős cikket, a többiek meg poueten pár szót, hogy a készítőknek legyen feedback.
    Szerintem.

  17. avatar jimmiTGD says:

    Itt az én listám is. Szerintem a következő dolgok voltak jók:
    – minden
    A következő dolgok voltak rosszak:
    – semmi

    Puszi a rendezők hasára. :)

  18. avatar reptile says:

    Pohar: nem jo, akkor soha tobbet nem hallhatnank itthon, hogy amiga :)

  19. avatar Travis says:

    Spenot mondhatja. Egyszer mutatott nekem ki nem adott release reszletet.

  20. avatar archee says:

    “Ott akartunk aludni szombaton, de nem volt elég megfelelő hely. ” (tomcat_)
    Sajnos nem azzal a lelkesedéssel partizik, mint ahogy 2000-ben szokás volt :(
    Nagyjából minden négyzetméteren szabad aludni, vagy kint sátrazni, nem?

  21. avatar w0lf says:

    felkerült a többi compo is a csatornára! :)

  22. avatar archee says:

    Gargaj, miért nem teszed ki a too wired to die videot? Még eltorzítod a hangját, és kitakarod az arcát?
    Kell valakinek az én felvételem?

  23. avatar Gargaj says:

    Mert meg akarom vagni, a 20 percbol nem minden volt ertekes :)

  24. avatar adt says:

    nagyszerű party volt, és AMIGAAAAAAA!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára