☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Experience 2016 – már csak egy hét

Posted by Gargaj on 2016-11-27, 14:41

Újra kevesebb mint egy hét van hátra a hagyományos évzáró demoshow-ig, az Experience-ig!

Experience 2016 – A te demód hogy áll?

Nem is nagyon variálnánk, hiszen minden ismert már a tavalyi évekről: Idén is három blokk várható, és idén is lesz demo compo, úgyhogy mindenkit szeretettel várunk; feliratkozni lehet Facebook-on is!

Categories: demoshow, Party | Tags: , ,

6 Responses so far.

  1. avatar pasy says:

    Pár óra múlva kezdődik az év utolsó demoscene rendezvénye. Jár a BKV. Jó a társaság. Jó demók. Van fűtés. Ingyen van. Nem tart sokáig. Mi kellhet még?

  2. avatar Andy says:

    Demoztunk a saját feljesztésű oprendszerünkre épülő automatizálási rendszerünkkel
    (van benne minden hw, sw, oprendszer, adatfolyamháló, CAD tervező szoftver stb.) az
    egyik nagy egyetem kolijában infósoknak (meg voltunk hívva).
    Odajött az egyik srác (másodéves kb 20éves), aki kódol magának, meg elég értelmesnek tűnik, és beszélgettünk.
    Mondja, hogy hát nagyon érdekli ez az oprendszer stb., elkezdtem neki magyarázni context switch, assembly miegymást, a srác meg néz nagyokat. Aztán véletlenül megemlítettem, hogy hát régen demózásnál assembly-zet nagyon sokat az ember, meg még most is kisebb procikra, meg hogy van ilyen scene stb. Na ezután volt egy kis tücsök ciripelés a beszélgetésben.
    Soha életében nem hallott ezekről, úgyhogy ezzel nem igazán tudtam felvezetni semmilyen témát.
    Szóval lehet ilyen IT-s infós sulikba, egyetemekre, helyekre kéne menni promótálni, mert tizen, huszon x-es (infos) embereknek nem mond ez az demózás semmit.

  3. avatar Gargaj says:

    Kb 5-10 eve majdhogynem kizarolag ilyen helyeken szoktunk :/

  4. avatar Andy says:

    Simán be lehetne menni ELTE-re, BME-re stb, és akár előadás keretében bemutatni ezt az egészet, pl számítógépes grafika vagy valami hasonló tárgy alatt. Fel kell venni a kapcsolatot.
    Tavaly pl. Én tartottam az oprendszerünk bemutatásával egy előadást az ELTE PTI-n oprendszerek tárgy keretében, hogy mégis hogyan épül fel egy ilyen rendszer, megvalósítások meg ilyesmi, meg persze live show is volt.

    Írni kell egy rendes anyagot, amit aztán be lehet mutatni. Nem árt, ha ismer valakit az egyetemről az ember, úgy könnyebb elérni.

    Sokat azért nem szabad várni a dologtól, mert a hallgatók kb 90-95%-ka nem csinál az egyetemi feladatain kívül szinte semmit. Meg ha valami elvontabb, nehezebb dologról van szó, mint pl oprendszerek, akkor szinte zéró az érdeklődés. De a demózás sokkal vizuálisabb, lehet nagyobb érdeklődés lenne. (Valami vizuális művészeti sulit is meg lehet látogatni)

  5. avatar Travis says:

    Hogy mondhatsz ilyet, hogy nem csinalnak semmit? Rendszeresen Facebookoznak, nezik a YouTube-ot es orrba-szajba nyomkodjak az okostelefont. Kicsit tobb tiszteletet nekik!

  6. avatar Inked Pixel says:

    Az Inked Pixel Studio digitális zarándoklatának idei utolsó állomásaként voltunk az Experience Demoshown. Köszönjük a rendezőknek a szíves vendéglátást! Büszkék vagyunk arra, hogy itt mutathattuk be nektek először a SIDRIP Alliance kollekciónkat, amit nagy örömünkre Kaptás Insert Coin Egyesület Double Score Dungeon András művész úr azonnal szaxerűen le is tesztelt! :D

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára