☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Penny Arcade: A Trick Of RetrospectiveAzt hiszem aki informatikus, annak a Penny Arcade c. képregényt nem kell bemutatni – akinek igen, annak röviden legyen elég annyi, hogy jövőre lesz tizenöt éves, napi 2-3 millió látogatójuk van, és saját éves rendezvényük, a Penny Arcade Expo nagyjából 70 ezer látogatójával az E3 indie megfelelőjévé nőtte ki magát.

Ezek után szinte már nem is meglepő, hogy a mai képregényükhöz tartozó bejegyzésben a sorozat írója, Jerry “Tycho” Holkins az említett több milliós nagyságrendű olvasóbázis figyelmébe ajánlja az általunk jól ismert Vakondok 2 angol verzióját, egyúttal elismerve azt, hogy régi csodálója a demóknak, megtoldva mindezt a maga sajátságos stílusában megírt definíciójával a demoscene-ről. (“…lehetetlenül simán pattogó karaktereikkel megvetésüket zúdítva az aljas lamerekre.”) Holkins mindemellett azon kevés amerikai egyike, aki rendelkezett Amigával, és tudja, hogy a Remedy-t a Future Crew alapította, így nem csoda, hogy a cikk végét azzal zárja, hogy “Szakítsatok rá időt. Ezekről a dolgokról érdemes tudni”.

A poszt eredményeképp csak a mai nap ~3000 ember nézte meg a film angol verzióját Vimeo-n, és mivel jelen cikk írásakor az USA nyugati partján még csak du. 2 óra körül van, ez a szám valószínűleg az este folyamán még jobban meg fog ugrani, a hétvégéről nem is beszélve.

Categories: Media | Tags: , ,

9 Responses so far.

  1. avatar slyspy says:

    Juhú, híresek leszünk Amerikában.

  2. avatar Murphy says:

    Ez már a Hollywoodi karrier előszobája. :)

  3. avatar Gargaj says:

    Hat ha mar Magyarorszagon nem lehetunk hiresek…

  4. avatar pasy says:

    akarunk mi híresek lenni?

  5. avatar Gargaj says:

    A “hires” lehet hogy nem a legjobb szo, talan inkabb “ismert” vagy “elismert”. Pl. tok jo lenne 100-200 emberrel nagyobb Functionoket rendezni :)

  6. avatar Murphy says:

    Ha a scene.hu-hoz hasonlóan a function is kibővíti a profilját simán összejöhet. :)

  7. avatar Gargaj says:

    Marmint?

  8. avatar Bery says:

    HiResek akartok lenni? Mert hogy most alacsony felbontásba nyomjátok? ;)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára