☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #20829
  avatarrawbits
  Member

  Idén el szeretnék jutni Ajkára, de nem üres kézzel. Ehhez készítgetek egy Atari 2600 demo-t és talán ha lesz kedvem, meg időm egy rövid kis GameBoy szösszenetet is vinnék. A gond, hogy ott a konkrét hw-n kell futnia a dolognak és nekem nincs VCS-em sem transzfer cucc hozzá, illetve a GB-hez sincs flash cart-om. Örülnék, ha valaki ki tudna segíteni ilyenekkel amíg elkészül(nek) a mű(vek).

  Előre is köszi!

  #20834
  avatarMurphy
  Member

  Atari 2600, no az hardcore…

  Ha inkább plus/4-re írnál demót abban tudok segíteni. ;)

  #20835
  avatarrawbits
  Member

  :) köszi, de most kifejezetten tetszik ez a szerényen eleresztett környezet. Kihozza belőlem az állatot…

  A GB-t meg azért választottam, mert nagyon közel áll a szívemhez. Igazából ha nem sikerül Ajkára elkészülni valamivel rá, akkor csúszik Fánksün-ig. Igazából az volna jó, ha valaki megtudná nekem építeni a cart olvasó/író cuccot. Ezt Az USB verziót persze felprogramozva pár cart-tal. Van átalakítható kártyám hozzá, csak az oldalon regélt módszerben alkalmazott flash chip egyszerűen beszerezhetetlen néhányszáz darab alatt – nekem 4 elég lenne. Csatlakozóm van, de nincs megfelelő eszközöm felületszerelt cuccok forrasztásához, meg Atmega programozáshoz és ráadásul nem csináltam még nyákot se levilágítós módszerrel. (Kicsit lemaradtam a technológiákkal… :) )

  #20836
  avatarEdhellon
  Moderator

  Bung Enterprises féle GB(C) kártyaolvasóm + kártyám van valahol, de nem kezeskedem érte hogy még működik. :) Ha érdekel Revisionon odaadom vkinek aki el tudja juttatni hozzád. De csak akkor adom oda, ha tényleg írsz demót Árokra. :)

  #20837
  avatarrawbits
  Member

  Úúú ez egy nagyon jó ajánlat, köszönöm! Nem tudom megígérni, hogy Árokra elkészülök valamivel. Ez a VCS most nagyon szórakoztató. Egyenlőre a Nintendo csak tehetetlen perceimben kerül elő egy kis Band Hero-ra. :)

  Szóval tényleg köszi, de ennyire azért nem vagyok biztos magamban. Főleg, hogy VCS-t most programozok életemben először. Azért ilyen izgi, mert durvák a korlátok.

  Ps: Meg ha nem találok sürgősen munkát…

  #20883
  avatarEdhellon
  Moderator

  Fánksünre is jo, bar nem tudom ott milyen kategoriaban indulna. Wild?

  Keress meg Arokon, megprobalom nem elfelejteni addig.

  #20884
  avatarrawbits
  Member

  Wild, igen. Mondjuk van egy optimalizálásra szoruló demo kezdeményem NDS-re is amit Function-re gondoltam. A GB demo-t csak abban az esetben írom meg Funkcióra ha még Árok előtt lesz időm elkezdeni. Ezt viszont tudni fogom Árokig és tudok neked szólni ha megy a dolog.

  Előre is nagyon köszönöm!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.
Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára