☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

7 éves a Scene.hu!

Posted by Murphy on 2013-11-15, 00:00

Belegondolni is durva, 7 évvel ezelőtt, 2006 november 15-én indult el a Scene.hu. Az első cikkünkben BoyC-val beszélgettünk, ami még mindig izgalmas olvasmány. Azóta változó intenzitással, de további 1288 poszt került ki az oldalra, és ti se lustálkodtatok, összehoztatok 17096 kommentet, nem számolva a Facebook és a fórum hozzászólásokkal. A Scene.hu mellett aktívan jelen vagyunk Facebookon, Twitteren, Google Plus-on, és van egy még alakulóban lévő Tumblr-es forwardunk is.

Egy szó mint száz, köszönjük, hogy itt vagytok velünk! Olvassatok továbbra is bennünket, kövessetek ahol jólesik, lájkoljatok, +1-ezzetek, legyetek aktívak a fórumban és a posztok alatt. No és küldjetek bátran cikkeket, mi több, csatlakozzatok kicsi csapatunkhoz!

Ünnepeljünk a híres finn csapat, az E107 Fan Club 6. szülinapunkra készített demójával!

A legfontosabb pedig, hogy gyertek Experience Demoshow-ra!

ui: Ma van a Vakondok 2 Indavideós dokumentumfilmes pályázat utolsó napja, úgyhogy ha még nem tetted szavazz rá jó sok csillaggal! http://film.indavideo.hu/video/f_vakondok_2

3 Responses so far.

  1. avatar Megabyte says:

    GRATULA!

  2. avatar adsr says:

    7 éve még azt sem tudtam, hogy újra érdekelni fog a scene, mint olyan. Örülök neki, hogy addig is történt fontos scene esemény, amíg inaktív voltam :-D.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára