☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Scene.hu Awards 2009 – Legjobb 64K intro

Posted by Murphy on 2010-03-28, 23:15

scenehuawards.jpgAz elmúlt két év a demoscene rövid történelmének legygengébbje volt 64K intrók tekintetében. Ez különösen attól vált hangsúlyossá, hogy korábban ez volt az elsőszámú húzóágazat. Ha valakinek valami látványos és megdöbbentő dolgot akartál mutatni, elég volt csak elővenni a Breakpoint vagy Assembly legjobbjait. Ezt a szerepet mára a 4K intrók vették át. Viszont idén végre megfordult a trend, újra volt verseny a compókon. A lelkiismeretes 64K gyártó csapatok (Rebels, Kakiarts, Inque, Ate Bit) mellett újra releaselt a kategóriában a Conspiracy, Quite éa PlayPsyCo. Kiadta első 64K intróját a Portal Process, és felbukkant pár 2009-re beérett csapat, a Mayhem, Approximate, Accept Corp. Született egy korrekt flashes 64k intro is, mint érdekesség mindenféleképp érdemes megemlékezni róla, minit intró azért nincs helye a legjobbak közt. A tavalyi év jó reboot volt a kategóriának, ha tartani fog a csapatok lelkesedése, idén már kifejezetten izgalmas dolgok is történhetnek.

Tovább után a jelölteket találjátok, szigorúan ABC sorrendben. Szavazni értékelősen 1-10-ig lehet, azaz 10-et adj, ha nagyon tetszett az intro és több induló is kaphat ugyanannyi pontot.

A szavazást természetesen továbbra is közjegyzők hada felügyeli, ennek ellenére a korábbi gyanús eredmények után, a szavazásnál az első pont a spam botok képességeinek felmérést szolgálja.

Ha a korábbi Scene.hu Awards 2009 kategóriákra vagy kíváncsi, kattints IDE.


Categories: Vegyes | Tags

3 Responses so far.

 1. avatar Slapec says:

  A Hotel Bar Heroes by Portal Process-hez a Genome by Accept Corp van belinkelve véletlenül gondolom~

 2. avatar zoom says:

  Azzal vitatkoznék hogy megfordult volna a trend :)

 3. avatar Murphy says:

  zoom: azt véletlen se állítottam :) de vannak olyan “új” csapatok akiktől idén már kifejezetten színvonalas dolgokat lehet várni…
  [ módosítva Mar.29. 20:20 ]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára