☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Az év utolsó postjában jöjjön egy kis előretekintés 2014-re. A TUM-on két demoparty invitációja hozta el az első két helyet. Ez a két demoparty fog versenyezni a tavasz legjobb demóiért. Fogalmunk sincs, hogy hol lesz a jobb mezőny, úgyhogy nézzük inkább az invitációkat.

„Megalactic” (Revision invitation) by Schengen Allstars


A Revision invitációjának készítői egy eddig ismeretlen társaság. Elsőre az ember azt is hihetné, hogy Pukika05 vagy arbor harbor szintű kezdő társaságról van szó. De kreditelhették volna a demót Nuance, Brainstorm, TRBL, Spaceballs, Limp Ninja, Paradise, Genesis Project, Kvasigen & Rebels csapatnévvel is. Persze akkor hol a poén, és macerásabb is lett volna kiírni. Vicces, látványos és minden bizonnyal a következő Revision fő témáját megszellőztető demo. Ajánlott!
Demo letöltése.

A Revision 2014 weboldala.

NVite (NVSCENE Invitation) by Kewlers


Azoknak akik csak 2002-ig követték a demoscene-t, lehet, hogy a Kewlers név nem annyira ismerős. Mewlers-ként viszont nekik is illik emlékezni rájuk, lévén ’95 óta aktívak. Az utóbbi időben az Android a kedvenc platformjuk. A demót stílusossan NVIDIA Shield-re tervezték, de a legtöbb modern Androidos telefonon fut. Megdöbbentő, hogy miket lehet csinálni telefonokra is. Már amelyiken fut. Például Nexus 4-re letölteni se lehet.
Demo letöltése.

Az NVSCENE weboldala.

Végezetül Boldog új évet kíván a Scene.hu csapata!

One Response so far.

  1. avatar pasy says:

    És azt se felejtsük el hogy ismét lesz party Bingenben!
    http://www.pouet.net/topic.php?which=9731
    &
    http://www.pouet.net/prod.php?which=62335

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára