☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

shamen_tn.jpg.jpgA hír nem friss, de a jó hír soha nem évül el. A T-Mobile által kiírt ReZene pályázaton Shamen is indult. A pályázóknak egy reklámfilm képi világára épülő zenét kellett alkotniuk. A beérkezett 506 pályaművet szakmai zsűri értékelte. Shamen, aki zenéjével a Cybernetic Genetics csapatot erősíti, 343 szavazattal nyerte el a közönségdíjat.

A sajtóközlemény.

A tovább link után megnézhetitek a nyertes pályaművet, és képeket a győztesekről.

foto01.jpg

foto02.jpg

Categories: Zene | Tags

11 Responses so far.

  1. avatar Caiwan says:

    Ő ugyanaz az Exceed-es Shamen is?

    Illetve csak én érzem azt, hogy Shamen műve jobb mint amit a szakmai zsűri kiválasztott? :)
    [ módosítva Dec. 5. 09:23 ]

  2. avatar Murphy says:

    Nem, az Exceed-es zenész Shaman, a Cybernetic Genetics-es pedig Shamen. Régen voltam pár alkalommal előzsűri 70-80 zenés compóknál, ahol 15-öt kellett kiválasztani. Itt 336 mű felelt meg a pályázati feltéteknek, no ennyiből nincs az a szakmai zsűri aki ki tudja választani az egyábként se objektív fogalom “3 legjobbat”,

  3. avatar Gargaj says:

    Big up!

  4. avatar SH@M3N says:

    Anno voltam Faculty tag is megboldogult Amigás koromban. Nem ma kezdtem a zenefabrikálást, de igazából okosakat csak 2002 után kezdtem el gyártani,hiszen addigra értem meg és döntöttem el,hogy mit és hogyan szeretnék alakítani a zenékben. Speciel nekem tetszett az első helyezett mű is. :) Ami a szakmai zsűrit illeti, annyit mondtak,hogyha nem lett volna sokszor a zenében a T-Mobile jingle és persze időzítem a videóhoz a zenét,akkor még dobogós is lehettem volna. De ugye ha az a volna nem volna. :D A lényeg,hogy most egy angol kiadóval állok szerződésben és hamarosan kikerül végre úgy egy önálló zeném a 2010-es Minimlogic EP után, hogy rendelhető mellé póló,pulóver,sapka ect..ect.. illetve egy komoly promóval is egybekötött weboldal indítás is szerepel. ( ha nem voltam eléggé magyar, csak azért,mert mindjárt mennem kell melóba. :( ) A zene megjelenése 2011.Dec.11-15 közé datálható. Onnantól a Beatport és egyéb letöltő oldalakról megvásárolható lesz. SH@M3N – Heavenly Love ( kiadó adta a nevet..no comment ) :D

  5. avatar mzperx says:

    Akkor onnan volt ismerős a neved, jó pár Shamen zenét hallgattam annak idején, tanulmányozás végett is :-D. Amiga rulez :-D!

  6. avatar Unreal says:

    Hi Shamen! Gratula, reg lattalak, kitartas oregem!! Mondtam en hogy ne add fel soha!
    [ módosítva Dec. 5. 20:48 ]

  7. jaja, gratula!
    abszolút demo-zene!

  8. avatar lameron says:

    Mindezek mellett a Vakondok 2-ben is hallhatjátok 1-2 zenéjét:)

    És még1szer gratula itt is!

  9. avatar Bery says:

    Az időzítés valóban hiányzik, legalább effektek szintjén beletettem volna. A T-dallamot meg max. a közepén meg a végén. De én kóder vagyok :)

    A dallam persze ettől még tényleg jó! Grat!

  10. avatar SH@M3N says:

    Köszönöm mindenkinek a hozzászólást. :) Természetesen utólag már én is okos vagyok/lettem. Alapból poénnak indult egyébként az egész T(ré)-Mobil pályázat számomra.. aztán csak jöttek a LIKE-ok. :) és láss csodát, országos cimborámat megelőzve nem kicsit, a közönségdíjat el nyertem. Ezúton is köszönöm mindenkinek a támogatást amit kaptam a sok-sok év alatt és nyugodjatok meg, nem leszek hálátlan, hisz szórok majd azért zenéket a fülekbe! :D Remélem,hogy mihamarabb viszontláthatom illetve hallhatom a Vakondok 2-ben a motyókáimat. Sajnos egyik vetítésre sem tudok eljutni. Szóval marad a hivatalos oldalról való töltés és nézés. Már nagyon várom a teljes anyagot. :) Unreal de rég láttam/hallottam felőled. Valóban sokszor csapkodtad virtuálisan a fejem,hogy ne hagyjam abba. Na meg pár partyn is sikerült elérni ezt-azt. :) Köszönöm még egyszer!

  11. avatar DeToX^DT says:

    respect és amiga rulz :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára