☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Az elektronikus zenei legenda Giorgio Moroder 30 év után jelentkezett új albummal. A 74 is the New 24 című albumon olyan közreműködőkkel dolgozva együtt, mint Britney Spears, Sia, Kylie Minogue, Charli XCX. Az első videoklipet látványossan és igen költséghatékonyan oldották meg. Olyannyira, hogy demoscenerként gyakorlatilag az összes képkocka ismerős lehet egy korábbi ASD demóból.

Meglehetősen kíváncsi vagyok, hogy az élő fellépésekre vagy egy következő kliphez Navis készít-e exkluzív tartalmakat is?

asd_spin_74_is_the_new_24

Forrás: TheCreatorsProject

Update: Egy Pouet.net thread alapján az egészről csak az ASD nem tudott eddig. Tőlük ugyanis csak VJ-zésre kértek felhasználási engedélyt hónapokkal ezelőtt. Ehhez képest ez meg egy nagy neveket felvonultató Sony kiadvány. Reméljük a srácoknak ehhez méltó díjazást sikerül majd kialkudni.

Tovább után az érintett ASD demót találod.



vagy realtime: Spin by ASD

4 Responses so far.

 1. avatar Bery says:

  Egyrészt, ha elkérte az anyagot a művész úr vagy a stábja, akkor megtisztelő, ha további együttműködés is lesz, az meg királyság.

  Viszont szerintem annyira nem passzol Moroder zenéjéhez ez a képi világ. Lehet, hogy csak azt várom el automatikusan, hogy a vizuális effektek igazodjanak, időzítve legyenek a zenei ütemre. Ennek persze az eredeti demó sem felel meg teljesen, de azért valahogy mégis jobban összeillőnek érzem a aMUSiC zenéjét a demó képi világával.

 2. avatar Murphy says:

  Teo: még tegnap linkeltem a thread-et :)

 3. avatar teo says:

  tényleg, bocs :P

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára