☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Valódi C64 reklámot mutattunk már párat, elvégre a ’80-as évek reklámstílusa mindig nagyon szórakoztató, de ez most picit más. Mi lenne, ha a gép napjainkban jelenne meg, és az Apple marketingesei készítenék a kampányát?

Egyébként a video már több mint két éves, és a 2011-es Codemotion nevű Web és Mobil fejlesztői konferenciasorozat római állomásának promóciójához készült. A jövő évi események még nincsenek bejelentve, de azért érdemes lehet körülnézni az oldalukon: http://www.codemotionworld.com/

Categories: Kacsa, kiemelt, Retro | Tags: , ,

5 Responses so far.

  1. avatar dolf says:

    naccerü. csak az zavar egy kissé h akik csinálták mit tudnak arról h amikor jay miner és csapata bajba kerültek, steve jobs többxör meglátogatta öket, de exébe se jutott segíteni nekik?? másik meg h applenak réxe volt a commodore tönkretételében..

  2. avatar Unreal says:

    Az Amiga egy Isten volt, mint ahogy a Plus4, C64 is, csodas idoszak volt! bar ujra visszarepulhetnenk…

  3. avatar RawBits says:

    ha jól tudom az Apple-nek is volt abban az időben saját BASIC nyelve. csak már akkor is olyan buták voltak, hogy maguknak tartogatták. szerencsések vagyunk, hogy volt egy jóságos B. Gates aki elterjesztette az iparban és így mi is alkothattunk olyan naccerű játékokat mint amilyen a Donkey volt.

  4. avatar dolf says:

    25.000$ (amit a commodore fizetett neki) nekem még ma is jóságos lenne, nemhogy a 80-as évek elején.. :-)

  5. avatar blala says:

    not using battery […] when plugged in, it simply works!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára