☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Melon Dezign a Facebookon

Posted by slyspy on 2013-04-30, 18:14

melonA Dániából induló, majd később nemzetközivé bővülő (leginkább francia és angol tagokkal kiegészült) legendás democsapat manapság már kevésbé aktív, de azért  szerencsére egy Facebook oldalt még összehoztak.  Ide  szépen időrendben rakosgatják fel a demókat, grafikákat és egyéb a csapattal kapcsolatos videókat, fotókat.

A Melon Dezign demóinak fő erőssége – az akkori trendekkel igencsak szembemenve – nem a kacifántos kód volt, hanem a különleges dizájn, ami sok esetben még a mai napig frissnek hat. A csapatban számos nevezetes kóder, grafikus és zenész alkotott.  Oldschoolabb arcoknak biztosan mondanak ezek a nevek valamit: Mack, Hof, Bannasoft, Performer és persze a személyes hőseim Mark “TDK” Knight, Spaceman [ex-Nuke], 4Mat, Audiomonster, Groo (igen, az utóbbi időkben folkot játszott).
Manapság a Melon francia szekciója a legutóbbi infók szerint webdizájnnal foglalkozik, a többiek közül meg jó páran mindenféle nagyon menő játékokat fejlesztenek, nagyon menő játékfejlesztő cégeknél.

Aki nincs fenn Facebookon, az vígaszágon megtekintheti a Melon Youtube csatornáját, vagy a Pouet oldalát.

A tovább után egy-két izgalmasabb Melon produkció látható.





 

 

One Response so far.

  1. avatar adsr says:

    Az egyik legjobb csapat voltak annak idején, komáltam őket.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára