☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Digital Reality Games

A Function fő támogatója idén is Digital Reality volt. A már több mint 20 éve működő játékfejlesztő cég neve több ponton is kapcsolódik a demoscene-hez. Az alapító csapat, csak úgy mint sok régi demogroup, a legendás Csokonai Művelődési Központban ismerkedett meg, és demopartykon is gyakran megfordultak. Az évek folyamán rengeteg demoscener dolgozott náluk, és a mai csapatban is találkozhatsz régi ismerősökkel.

Digital RealityA legendás Imperium Galactica sorozatot vagy a Haegemoniát szinte minden hazai játékos ismeri, de az utóbbi években is több, 90% fölötti értékelést gyűjtöttek be olyan címekkel mint a Skydrift, Bang Bang Racing vagy a legendás japán játékfejlesztő Grasshopper Studiossal közösen készített Sine Mora. Néhány éve már kiadóként is működnek, következő játékuk, a Black Knight Sword ismét egy kultgyanús japán fejlesztés lesz. Nem annyira ismert tény, hogy az Imperium Galactica 2 Soundtrackjét megjelenése évében a Brit Filmakadémia a legjobb játékzenének járó díjjal jutalmazta.

A csapat egy újabb nagy dobásra készül, aminek ha szeretnél részese lenni, most adott a lehetőség. Érdemes körülnézni a DR weboldalának állások szekciójában, a tapasztalt programozókra mindig vevők.

http://www.digitalreality.eu/
https://www.facebook.com/DigitalRealityGames

Tovább után egy kis kedvcsináló az elmúlt év DR-es terméséből…

One Response so far.

  1. avatar mzperx says:

    Köszönjük!

    Reméljük jövőre is elég erős lesz a büdzsé, hogy segítsétek a partyt!

    Köszi!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára