☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

8. Scene.org Awards – jelöltek

Posted by slyspy on 2010-03-19, 07:21

award.pngMost már csak párat kell aludni, és nemsokára enyhül a demoscene-t sújtó uborkaszezon, addig is itt vannak a Scene.org Awards idei (tavalyi) jelöltjei. Idén egészen korrektnek tűnik a lista, ráadásul a zsűri egy új kategóriát is létrehozott (Best Technical Achievement), ahova leginkább a kisméretű, más kategoriába nem igazán sorolható alkotások kerültek.
Külön ajánlom a Breaktrough Performance kategóriát, ugyanis bár az idei demotermés nem volt túlságosan emlékezetes, azért az újoncok elég szépen kitettek magukért.  
Külön említendőek a magyar produkciók, nevezetesen a Conspiracy 64k intrója (Best 64k intro), a Resource C64-es demója (Best oldschool demo), Baráth Endre animációja (Best Animation, lásd még Kütyüshop compo) illetve az United Force & Digital Dynamite agyonhájpolt [kacsint] demója (Best demo, Best Soundtrack, Best Direction).

Csekkoljátok a listát, aztán lehet vitatkozni arról, hogy ez vagy az hogyan került ide, de főleg azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Public Choice-ba hogyan kerülhetett egy Amstrad CPC-re készült demo.

Categories: Vegyes | Tags

11 Responses so far.

 1. avatar Grass says:

  Azért tőlünk nyugatabbra elégé elterjedt gép volt az Amstrad. Ráadásul a demo is jó.

 2. avatar Spenot says:

  EPSOOOOON!

 3. avatar Spenot says:

  Tefigyejjema szlajszpaj, nem hagytal ki egy magyar produkciot veletlenul?…

 4. avatar Grass says:

  Ja, ráadásul Kütyüshop-os háziverseny volt ugye…

 5. avatar slyspy says:

  hopp de tényleg, animációkat tökre elfelejtettem, mert hogy alig volt idén. Kösz.

 6. avatar Murphy says:

  Jó lista, remélem sok magyar nyertes lesz!

  [ módosítva Mar.21. 20:01 ]

 7. avatar netro says:

  Hajrá Magyarok :)

 8. hat erre en is kivancsi leszek! nem hiszem, hogy rsc nyerni fog… egyszer mar nyert error23-al, nem tudnam elkepzelni, hogy most is odaitelik a dijat… dem ajd meglatjuk! (ha nyer a still ready gondolom edi atveszi a dijat! remelhetoleg ugyanolyan “mokasan” mint error23-nal! :_DDD )

  kar, hogy nem leszek ott… :_(

 9. avatar pohar says:

  Leon mesélj, mi volt a hétvégén? ha jól hallottam, akkor nyertél, gratula!

 10. avatar Edhellon says:

  pohar: A CSDb szerint 3. lett, de nem talalok full resultsot meg sehol.

 11. allitolag nemtom… furcsallom a 3. helyet en is! :_) results sehol edidg, jol mondja edi! ugyhogy fingom sincs… a party jo volt! tulajdonkeppen kocsmaztunk psn-nel meg a tobbi kulfoldi/hun dude-val! en jol ereztem magam, szombaton kicsit fajt a fejem, de a kompokra kihevertem! a falu ahol voltunk nagy szopas volt, helyiek erdekes arcok voltak… :_) jah es egy eletre megundorodtam a lereszelt fenyo palinkatol… :_////

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára