☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

menSA 4. rész

Posted by slyspy on 2009-02-01, 16:59

Bár az alábbi történésnek látszólag nem sok köze van a demoscene-hez, mi mégis támogatjuk az ilyen jellegű kreatív kezdményezéseket, mert a scenerkedés is leginkább a kreativitásról meg a technika összefonódásáról szól. Ez itt tehát a menSA című film 4.-ik része, amiről már biztos tudod a következőket, ha a filmet az elejétől nézed, ha meg nem, akkor íme:

“A Filmszemlén, az információs blokkban szereplő film vetítése különleges: nem egy honlapon tekinthető meg, hanem honlapok, blogok láncolatán. A menSA egy közösségi film, melyet a web közössége, a nézők építenek, írhatnak tovább.” 

Ez azt is jelenti, hogy a meglévő részeken kívül bárki forgathat bele új jeleneteket. Ahhoz, hogy megtudd, pontosan miről van szó, nézd csak végig a filmet! Ha az elejéről kezded, klikk ide, ha következő részre vagy kíváncsi, akkor klikk ide.

Categories: Vegyes | Tags

6 Responses so far.

  1. avatar Travis says:

    A Trendvadász c. könyvben olvastam olyan filmről, ami darabokban került fel a világhálóra. Ott annyival volt megbolondítva, hogy nem lehetett semmit tudni a készítőkről, a sztoriról (pl. van-e egyáltalán sztori)

  2. avatar Murphy says:

    Jó az ötlet!

  3. avatar blala says:

    Nekem bejon ez a hutos dolog.

    (a Trendvadasz c. konyv cimet viszont alighanem szinten a google forditotta, az eredeti meg “Pattern recognition” volt…)

  4. avatar slyspy says:

    mintázatok vagy trendek, szerintem végül is oké ez így.

  5. avatar Travis says:

    Majd arra az epizódra leszek kíváncsi, mikor kinyílik az ajtó, Indiana Jones kidobál mindent, beszáll és magára csukja az ajtót. :-)

  6. avatar teo says:

    a trendvadasz az a coolhunterbol jott, es nem a könyv cimebol.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára