☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Function 2008 – Végső visszaszámlálás

Posted by Murphy on 2008-09-22, 23:32

function08.jpgIo, Cio, Funkció! Már tényleg csak 3-at kell aludni az idei Function-ig, feltéve, ha van ilyesmire időd release készítés közben.

Ami biztos, hogy garantáltan nem fogsz unatkozni!

Lesznek előadások: (http://2008.function.hu/hun:Seminars)
– Seres Lehel (ex Slo/Impulse) az EIDOS Hungary “Battlestations: Pacific” című játékának grafikai munkafázisait mutatja be kezdőknek is érthető módon.
– Iñigo Quilez (IQ / RGBA) “Az absztrakttól a szervesig” című előadásában a 4k intrók lehetőségeiről beszél, a legelvontabbtól a Luxo Junior-os Pixar logo 4 kilobájtos megvalósításáig
– Michal Staniszewski (Bonzaj / Plastic) pedig a SONY megrendelésére fejlesztett a PS3-as interaktív demójukból, a “Linger in Shadows“-ból tart bemutatót

Lesz egy liveact a 8-bites gépeken dolgozo Failotron-tól (http://failotron.org/)

Tavalyhoz hasonlóan, idén is a helyszínen tudod majd a játékfejlesztő verseny nevezéseit kipróbálni a bemutatás után. A verseny egyébként ezúttal a http://jatekfejlesztes.hu/ oldallal közösen kerül megszervezésre, Minigame Motion címmel.

Idén is lesz Wii tennis verseny, valamint egy meglepetés játék compo is

Ha az időjárás is úgy akarja, a már szokásosnak mondható szabdtéri paprikáskrumpli főzés sem marad el

Az Timetable is már elérhető, amiből kiderül, hogy érdemes már pénteken kilátogatni, mivel ekkor lesz Bonzaj előadása, a liveact, a Játékfejlesztő compo, és a főzőcske is.

A party főszponzora az NVIDIA lesz, ennek eredményeként a két legjobb produkció készítői egy-egy Demobox-szal (igen izmos PC config) lesznek gazdagabbak.

Ha eddig nem iratkoztál volna fel, akkor itt az ideje. Ha még tanakodnál, érdemes végigszaladni a listán, kik, és honnan látogatnak el erre a hétvégére, impresszív. Már több mint 10 nemzet fiai-lányai jelezték részvételüket, többek közt olyan csapatok, mint a Still, TRSI, Anadune, Quite, Plastic, TBC, Loonies, RGBA vagy a Farbrausch. Érdemes a fehérneműket felkötni, mert bizony többen kipipálták a hozok release-t rublikát is!

Categories: Party | Tags

13 Responses so far.

  1. avatar Grass says:

    Most én is odaérek!

  2. avatar Bery says:

    Na, ezek tényleg érdekes előadások. Remélem felvételre kerülnek, és utólag is megtekinthetők, mert ugye akadhat olyan, aki még péntek este fejleszt :)

    Mondjuk ezek a matiné időpontos graf compók… Persze, így, hogy ismételve vannak compo időben is, így Ok. Remélem fotó és procedurális 4K gfx is ismételve lesz.
    [ módosítva Sep.23. 07:36 ]

  3. avatar abcug says:

    bah! function is lefekudt az nvidianak, juszt se csinalok semmit :)
    bajo, igy taknosan amussem volna kevem, na nem mintha egyepkent ihen… :(
    [ módosítva Sep.23. 08:35 ]

  4. avatar Spenot says:

    Csodalod a “lefekvest”, miutan Gargaj is reszt vett az Amerikai Kulturalis Hitterito Misszoban? :)

  5. avatar zoom says:

    A scene.hu/md1-nek már 2 évvel ezelőtt lefeküdt mert “támogat” szal ezt se olvassad, gonosz multi mind :)

  6. avatar Lacoste says:

    É n is hozok rilízt ! Lacoste/Farbrausch/TRSI

  7. avatar abcug says:

    irni kene raulnak a kasztronak, hogy van itt ilyen imperialista bomlaszto gonosz kockank amivel halalra remisztgetjuk oket ejt-nappal, szoval aggyon mar par szivart tamogataskent :)

  8. avatar slyspy says:

    ha mar rilizt nem, legalabb egy kis hangulatot csinalok az utolso pillanatokhoz. ime: http://www.youtube.com/watch?v=0ZkllM8znx4

  9. avatar abcug says:

    sly: hangulatot ugy kell csinalni, hogy mutatsz screenshotokat a resistance II.-bol amit termeszetesen functionon adsz ki :)

  10. avatar slyspy says:

    Dehat elpusztult a civilizacio, a tortenelem torolve lett, nincs folytatas.
    Igazabol ez a Spore elozmeny videoja. Funkciora meg maximum csak valami nagyon B kategorias szosszenet lehetseges a riliz gyartasi fuggoseg kielegitesere, mondhatni kulonosebb hozzaadott ertek nelkuli onkielegules. (Ha addig megjon a cialis szallitmany.)

  11. avatar Travis says:

    Az indiai hitvilág szerint minden pusztulás egy újnak a kezdete. Tehát lehet folytatás. A történelem törlése pont, hogy új kezdetet teremt. Egy tiszta kezdetet.

  12. avatar slyspy says:

    Igen, minden kezdet nehez.

  13. avatar abcug says:

    de egy jo alkalom a kovetkezo poharra :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára