☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Árok party 10 – streaming music compo

Posted by slyspy on 2008-08-06, 07:48

arokparty10.jpgAz idei Árok party a szokásos 8bites compókon kívül egy új versenyszámmal bővült. Ezúttal stream music compo is lesz. Ez önmagában még nem újdonság, de itt a speciális követelmény az, hogy a zenénenk valamilyen 8bites muzsika feldolgozásának kell lennie. Hab a tortán, hogy a zene kifejezetten erre a célra bővített C64-en lesz lejátszva. Hajrá zenészkollégák!

A compók szabályai itt olvashatóak.

Ez meg a party honlapja.

Categories: Party | Tags

11 Responses so far.

 1. avatar Murphy says:

  Árok hírlevél:

  Már csak pár nap van hátra a jubileumi, 10. Árok Party-ig, ezért kapod utolsó emlékeztetőként ezt a levelet. Találkozzunk 22-én, pénteken Ajkarendeken!

  Néhány információ, ami érdekelhet:

  * A több éves tapasztalat azt mutatja, hogy a szombati nap mindig nagyon zsúfolt volt. Ezen okból több verseny és program átkerült péntekre, ezzel is kedvezve azon rajongóknak, akik már ezt a délutánt is velünk töltik. A programtervezetet itt találod: http://arok.intro.hu/index.php?page=3&lang=1

  * Sokak kérésére, több év után újra ráadtuk a fejünket, hogy gyártunk party pólót. Ilyen lesz: http://arok.intro.hu/images/polo.gif

  * Új versenyszámként indítunk MP3 formátumban leadható, remix zene versenyt. A dolog apropója, hogy a találkozón fog debütálni két olyan hardware is, amelyek segítségével ilyen zenét C64-en le lehet játszani. További információ itt: http://arok.intro.hu/index.php?page=5&lang=1

  * Talán többeket érdekelhet, hogy az utolsó pillanatban elkészült az IDE64 4.1-es verziószámú modellje, melyet a készítő, Josef Soucek személyesen fog bemutatni a találkozón. A kártya megvásárlására is mód lesz egyszeri, 80 euro-s áron. További információ itt: http://www.ide64.org/ide64v41.html

  * Szintén megvásárolható lesz a találkozón az a 4player adapter, amely segítségével mind a D&H, mind a CGA üzemmódot támogató játékok egyaránt használhatóak. A kártya továbbá támogat 3 gombos Amiga egeret is. Erről bővebben a találkozón informálódhatsz. Az ára 4000Ft.

  * StackJ és a budapesti Csokonai Művelődési ház jóvoltából lehetőség lesz híres, 80-as évekbeli számítógépes találkozókról exkluzív felvételek megtekintésére. Lehet, hogy rólad is van pár filmkockánk?

  * Nevezéseket minden kategóriában elfogadunk akkor is, ha nem tudsz jelen lenni! A deadline 23. délelőtt, ekkor még figyeljük az email-en érkező anyagokat.

 2. avatar Bery says:

  Azért kicsit sajnálom, hogy nem vagyok Commodore-os, mert jó hangulatúnak ígérkezik ez a party is.

 3. avatar HERMIT SOFT. says:

  Megy-e valaki Debrecen környékéről kocsival?
  Hermit Soft!

 4. avatar abcug says:

  vice tokeletesen fut laptoprol.
  kiscsillag is ugy keszult, hogy nem is lattam 64-en :)

 5. avatar Bery says:

  Abcug, nem azt mondtam, hogy nincs C-64-em (márpedig nincs), vagy, hogy jajj, nem tudok kódolni rá (márpedig nem tudok), hanem, hogy nem vagyok odavaló :)

  Talán két éve lementem Lacoste-al, mert megígérte, hogy nem maradunk sokáig, és szépen sütött a nap, de olyan volt, mintha a Marsra mentünk volna ;)
  [ módosítva Aug.19. 15:53 ]

 6. avatar abcug says:

  nos, en 1987-ota plusznegyeztem…. ez egy inzultus akart akkor most lenni ? :))))))))))))))

  igy vagyok en 2001-ota a demoscennel ugy kompletten, csak valami f@szomtudja miert, mindig visszakivancsiskodok :)

 7. avatar Bery says:

  abcug, missziómnak érzem – a Moire mellett ;) -, hogy valahogy belerángassalak egy release-be ;)

 8. avatar abcug says:

  mit szolnal egy pool party invitacios remixhez ? :)

 9. avatar Oswald says:

  Bery, ez inkább ilyen szociális korlát nem ? :D ki kell ballagni a 8bit agyúakkal kocsmázni osztán jó lesz :)

 10. avatar Bery says:

  Oswald, nem szociális, hanem nyelvi kérdés. Nem értem, hogy miről beszéltek, mert nem ismerem az adott scene-szegmenst. Nincs nekem bajom a 8 bittel, én is onnan jöttem, csak másik földrészről :) És nyilván pont a kocsmázós résszel szimpatizálnék, nem a kompókkal :)

 11. avatar Murphy says:

  Bery a gonosz imperialista Commodore-ral szemben a szocializmust építette még akkor a Videoton TV Computerrel.

  Bevallom nekem is majdnem az lett. :D

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára