☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

arok9.gifBlala a klasszikus party reportok mintájára írt egy Árok 9 beszámolót, mégpedig Murphy “Hogyan írjunk érdektelen party reportot?” c. űrlapjának helyes kitöltésével.

Alább olvasható.

———————————————— itt vágd el ————————————————

Hallottuk a Spenót-tól hogy lesz egy party. Nosza elhatároztuk, én, Shr, Alvaro, no meg a Spenót, hogy elmegyünk, mivel eddig még úgyse voltunk egy ilyenen sem (idén legalábbis).

Az indulás nem volt zökkenőmentes, mert pénteken akartunk indulni a 3 órás vonattal, de a többiek a Déliben akartak felszállni, kivéve Alvaro-t, aki Székesfehérváron, én viszont Kelenföldön, és hát már a múltkor se tudták megkülönböztetni a vonat elejét a hátuljától. Ráadásul 3 óra mindenkinek túl korán volt, meg Shr még az entry-jén dolgozott; de a következő vonat, az 5 órás az meg IC; az utolsó, a 6 órás viszont túl késői. Végül, bár én ezt nem is hittem el, az döntött, hogy csak a 6 óráshoz volt csatlakozó busz, ami tulajdonképpen nekem is kényelmesebb volt, bár így nem volt elég idő kocsmázni este. Spenót tavaly óta megtanulta megkülönböztetni a vonat elejét a hátuljától, de a mozdonyt még mindig kocsinak számolta. Legalább két oldalnyi kevéssé egyáltalán nem közérdekű leírás, valamint némi sör és tormás mogyoró elfogyasztása után meg is érkeztünk Ajkára, azonban a party-t sajnos nem ebben a városban rendezték meg. Néhány darab 180 ft/főnyi buszjegy megvásárlása után a helyiérdekű buszjáraton plazma lcd tv-n nézhettünk érdekfeszítő ál- és igazi reklámokat, úgyhogy szegény HCL-el egyedül a később felszállt Rambó próbált beszélgetni.

Mikor megérkeztünk, megkerestük Poison-t, Cargo-t és Lion-t, majd megkérdeztük tőlük, hogy hol van nyitva van-e még a kocsma, de ezt ők sem tudták. Így aztán kimentünk a másik, nyitvatartó kocsmába jól bebaszni. Mikor visszajöttünk már megjött Charlie is, úgyhogy izzítottuk a hálót vizipisztolyt, és Doom-oztunk LaserSquad-oztunk egy jót, meg Quake-eztünk Bomberman-eztünk (plus4-en, kivetítve) is egy csomót; meg Activity-ztünk is, elmutogattam hogy “patkányfejű farkas” meg “félképernyős főgonosz”. A zene commodore tudás compo elég szar volt, mivel nem válogatták be a zenémet az összes kérdés olyan játékokról szólt, amikről még életemben nem hallottam. A lamer demók viszont kibaszottúl jók voltak, legjobban a plus4-eseké tetszett, meg a Booze Design-éban is tetszett az első jelenet. A többi compo-n aludtam részeg voltam, de Jailbird képe már megint megütött. Reggel aztán összepakoltunk, és elhúztunk haza, de előbb még beugrottunk a harmadik kocsmába meginni a reggeli kávét meg söröcskét (amit legnagyobb meglepetésünkre a cég állt).

Greetings: A lasersquad katonáim: CapaC, Marcell, Booa (a terminátor), és Megabyte; továbbá Leon, Lion, Jailbird, Vili, Füvesi, Charlie, HCL, ViR, a szervezők, meg a többieknek, akikkel találkoztam, csak nem jut eszembe a nevük.

———————————————— itt vágd el ————————————————

Categories: Party | Tags

11 Responses so far.

  1. avatar Murphy says:

    Kaptunk party riportot, nagy lépés ez az emberiségnek, de legközelebb egy igazit please! ;)

  2. avatar pohar says:

    tökéletes report, köszönjük :D

  3. avatar blala says:

    kimaradtak sajnos a html tag-ek, foleg az athuzasok, ami zavarja elegge az olvashatosagot szerintem…

  4. avatar slyspy says:

    ja vazzz, nem tudja ez a fapad a strike-ot.
    kulonben mindegy, mert senki nem latja, mert alig elerheto az oldal. :)

  5. avatar blala says:

    dehogynem tudja a strike-t, a multkor kiprobaltam es akkor meg ment

  6. avatar Megabyte says:

    blala azt kihagytad, hogy vesztettünk laser sqadban :) Egyébként örültem hogy megismertelek téged, meg a többi ápoltat.

  7. avatar slyspy says:

    Blala: ha tudná, akkor úgy lenne. :)

  8. avatar Spenot says:

    Hires lettem! \o/

  9. avatar blala says:

    slyspy: en az elozo hozzaszolasomban azt latom, hogy a “kiprobaltam” szo at van huzva… (bar nem jo magassagban). te mast latsz? :)

    (edit: IGY NI)
    [ módosítva Jul.19. 14:54 ]

  10. avatar blala says:

    Megabyte, de a moralis nyertesek mi voltunk, csak a Cargo elfogultan itelte meg a matrix-os megmozdulasainkat :)

  11. avatar slyspy says:

    Blala: ha az elet ilyen egyszeru lenne. (s)-t nem ismeri fel a cikk editor, bezzeg azt, hogy (strike)… e107 rulez. (azert a szándék megvan, mert a (b)-ből meg (strong)-ot csinál kopizás után, de a (s) az elveszik.)

    kacsacsőröket meg értelemszerűen nem haszálhattam itt. :D

    [ módosítva Jul.19. 15:01 ]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára