☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Neurosis tag bővülés

Posted by Murphy on 2007-06-26, 08:19

neurosis.gifNémi mozgolódás van a Neurosis háza táján. MaNiAc kilépett az iNSANE iDEA-ból, és innentől Neurosis tagként folytatja a scener ténykedését. A két coder jelenleg azon dolgozik, hogy a korábbi technológiáikat közös nevezőre hozzák. A csapat célja, hogy a megerősödött coder szekcióval Function 2007-re egy igazán ütős demót hozzanak össze. Az iNSANE iDEA ezzel gyakorlatilag megszűnt, mivel MaNiAc félig-meddig külsősökkel dolgozott az eddigi munkáin. Mellékesen MaNiAc blogja átköltözött a Neurosis tagok által szerkesztett Treadwheel-re.

Az új Neurosis memberlista:
Sairus – gfX, concepts
Georgy – code, concepts
TaZaR – music
MaNiAc – code

Categories: Háttér | Tags

3 Responses so far.

  1. avatar MaNiAc says:

    Hi! Elso korben koszi a hirt, meg ugy sem voltam eddig hirertekunek nyilvanitva :) A pontosítás kedveert ez az iNSANE iDEA dolog ugy volt, hogy ez az oldalam neve volt sokaig, aztan ugy nezett ki, hogy osszeall egy csapat es akkor “miert-ne” alapon az iNSANE iDEA (vagy iNi) lett volna a csapatnev…

    Csak eppen hiaba telt az ido es csusztuk le eloszor Functiont 2006ot, aztan a mostani SceneCON-t, valahogy nem jott ossze soha a release. Idokozben a Neurosishoz kerultem (yay! :) ), s így az iNSANE iDEA mint olyan, vissza fog avanzsalodni az oldal neveve :)

    Szoval a balszerencses csapatnak annyi, a tutorialoldal meg marad…

  2. avatar pohar says:

    hajrá srácok!

  3. avatar Spenot says:

    NRS \o/

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára