☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Megújult a Demoscene.hu!

Posted by slyspy on 2007-05-11, 08:30

demoscenehu.pngTestvérszájtunk, a Demoscene.hu, a napokban kapott egy jó nagy upgrade-et. Ez nem csak azt jelenti, hogy új a skin, hanem azt is, hogy az eddig már létező scener, csapat illetve party adatbázis mellé kibővült az oldal egy méretes demó adatbázissal is, ami nyilván tovább fog még növekedni. A későbbiekben igyekszünk az átjárhatóságot is még jobban növelni Demoscene.hu irányába, ennek jegyében a Scene.hu RSS feedje már most is olvasható ott.

A fentiekhez kapcsolódik Trajic kérése, amit inkább beidézek ide:

“ha van olyan vállalkozó kedvű jelentkező, aki nem sajnálna pár órát demoscene testvérei érdekében egy Excel kitöltögetésére, és képek gyors átválogatására (ki kell szórni a használhatatlanokat, del gomb nyomkodás :), azzal nagyon megkönnyítené, hogy további kb 80 demo (kb. 1600 db, a neten máshol nem elérhető screenshottal) felkerüljön a demok közé. még magyarok is vannak köztük! “
Segítő szándékú pajtások! A kapcsolatfelvételhez klikk ide!

Categories: Ajánló | Tags

11 Responses so far.

 1. avatar Murphy says:

  Mostantól van News és fórum RSS is a demoscene.hu-n!

 2. avatar MaNiAc says:

  Most mondjam, h ráfér némi élesztgetés? Bár nem tudom, van-e akkora a magyar közösség, hogy két “magyar demoscene portál” legyen, kb. identikus tartalommal…

 3. avatar slyspy says:

  Ha nincs, majd lesz. Ha nem lesz, úgyis bedől a az egész. :)
  Tartalmában azért van különbség a két oldal között, mert a demoscene.hu klasszikusan scenereknek szól, akik teljesen képben vannak, itt meg a cikkek által igyekszünk egy kicsit tágítani a kört, a külvilág felé nyitni, vagy mi.

 4. avatar Gargaj says:

  Nem a tartalommal van szerintem itt a redundancia; szerintem a ket portalnak a funkcionalitasa az ami tulsagosan is fedi egymast…

 5. avatar slyspy says:

  ja hat, mindketto scene. :)
  de ertem mit mondasz, viszont a fourmokon meg a tobbi dolgon megynilvanulo azonossag mellett oriasi kulonbseg, hogy itt hirek, cikkek vannak, ott meg inkabb a scenerek a sajat dolgaikkal toltik meg a tartalmat.

 6. avatar Gargaj says:

  Teny, de akkor a demoscene.hu-t is ugy kene kihegyezni hogy a tartalmon legyen a hangsuly, es ne a forumon meg a hireken.

  Tovabba filozok vala a SceneID-n is.

 7. avatar rascy says:

  Talán a demoscene.hu-n ne legyen forum meg hir..? :)
  Izé…, vagy kerüljön át ide?

 8. avatar Gargaj says:

  Lehet pl. jo otlet lenne peldat venni a http://makc.untergrund.net/demology/ -rol :)

 9. avatar Lacoste says:

  Megnéztem. Nagyon tetszik, bár örülök ha egy dolgot tudok követni időhiány miatt. A demókból a screenshot jó ötlet randomban!!

 10. avatar slyspy says:

  Gargaj: Tom, már mondtad, de elfelejtettem, mi is ez a SceneID?

 11. avatar Gargaj says:

  a SceneID egy centralizalt loginrendszer a scene.org-on – egy accod van az osszes sceneportalra, es ha valami adatodat atirod akkor mindenhol frissul.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára