☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Klubrádió interjú

Posted by Murphy on 2006-11-26, 14:03

[html]
klubradio.jpgA korábbi scene.hu illetve demoscene promóink nyomán már, eljutottunk oda, hogy van aki megkeres minket, így nem mindig nekünk kell a megjelenési lehetőségre vadászni. Így esett meg a Klubrádióval is, akik pénteken megkerestek, és végül is még aznap le is zajlott az interjú. :) Egyébként a rádió Internet híradó című műsorában volt mindez, amit biztos ismertek páran. Én rádiómentes életet folytató egyénként eddig nem találkoztam vele.

Délután történt egy levélváltás, ami nagyjából ennyiből állt: “Szeretnétek-e szerepelni a műsorban?” részünkről pedig: “Természetesen!”. Majd 7 körül kapok egy telefont, amiben a műsorvezető (Réz Betyár Gábor) megkérdezi, hogy mi lenne, ha ma 1/2 9-kor lenne az a szereplés. :) A demoshow miatt végül is kapóra jött a dolog, így ha nem is a legmagabiztosabban, de igent mondtam. Utána gyorsan körbetelefonáltam a potenciális interjúalany jelölteket, egyrészt hátha most megúszom, másrészt azért van a társaságban olyan, aki nálam összeszedettebb módon beszél. Természetesen ilyenkor senki nem ér rá, úgyhogy megint én lettem az áldozat. ;) Egy telefonos interjú volt, ami eredeti tervek szerint 7 perc körülinek indult, de a végén 20 perces lett. :) Náluk valószínűleg nincsenek annyira szigorú műsoron belüli kötöttségek mint pl. az országosoknál. Szóval köszönet a rádió stábjának, abszolút jófejek voltak. Összességében jóval informatívabb lett a dolog, mint a kultúrházas, egyrészt nem nagyon kellett téves elképzeléseket tisztázni, így már a kérdések is jobbak voltak. No meg persze jóval több volt az idő is. Ugye hátrány egy rádióműsornál, hogy nincsenek képek, amik támogatják az ember mondandóját, de azért elégszer elhangoztak a kulcsszavak ahhoz, hogy ha valaki picit is érdeklődik, akkor be tudja írni a Google-ba.
Azért még lenne mit tanulnom, pl., hogy “őőőő”-vel nem kezdünk mondatot. ;)

Az interjú letöltehető mp3-ban innen.

Categories: Media | Tags

7 Responses so far.

  1. avatar zoom says:

    Kicsit döcögősen indult, de aztán egész jól kialakult :)
    Biciklisfutár hasonlat meg vicces volt :D

  2. avatar Murphy says:

    Való igaz, hát bele kell ebbe még rázódni.
    A biciklifutáros hasonlatot én is furcsállottam, mert valószínűleg azt a közönséget se ismeri jobban az átlag hallgató, mint a demoscene-t. ;) Gyanítom nagy bicajos lehet a műsorvezető, és neki ez a szívügye, mikor visszahívtam, akkor pont tekert be a rádóba.
    [ módosítva Nov.26. 15:09 ]

  3. avatar Gargaj says:

    Te folyton kevered a kozosseget a kozonseggel ugylatom :D

  4. avatar Murphy says:

    Tényleg! :) Ezt máskor is elkövettem már?

  5. avatar Lacoste says:

    Én Színyei Merse Pál demót csinálnék !!! :)

  6. avatar slyspy says:

    Lacoste!

  7. avatar Vickey says:

    A riportert egy kicsit lekezelőnek éreztem, mikor mondta, hogy “ha valaki nem tudja leírni azt, hogy scene.hu, akkor ne is mejen oda…..
    De szerencsére Murphy áthidalta ezt a problémát, azzal, hogy lebetűzte az egészet :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára