☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

hvmec.gifNagyon elkeserítő tud lenni, amikor az ember vágyai akkor teljesülnek, amikor már érdektelen számára a dolog. Pont így vagyok ezzel a gyűjteménnyel. Mert milyen jó lett volna mondjuk ezelőtt 15 évvel, ha megvan az ÖSSZES zeneszerkesztő program C64-re. Lehetett volna villogni vele a Computer Karácsonyon, meg minden. De a lényeg, hogy most a HVSC mintájára, 0.7-es verziószámmal kijött a High Voltage Music Editor Collection, elméletileg az ÖSSZES elérhető C64-es zeneszerkesztővel. Gondolom 1.0 akkor lesz, amikor már mind benne van, és nemzetközi egyezmény keretében többet senki nem ír új music editort.

Categories: Zene | Tags

10 Responses so far.

  1. avatar Murphy says:

    Computer karácsony: “A belépőjegy nem került valami óriási összegbe: diákoknak mindössze 70 Ft volt.”

    Nem semmi, 97-ben enyiért még adtak valamit? :)

  2. avatar The BitBrain says:

    Jééé… Kapitány Computer Karácsonyos beszámolója van belinkelve. :) Pedig a Google az 5. oldalon dobja ki. :) Ennek most örülök. :)

    Egyébként igen, tényleg annyi volt akkoriban a belépő diákoknak, de a normál jegyek sem kerültek sokkal többe. Mondjuk a rendezvény színvonala, (így utólag belegondolva) általában inkább valamilyen zsibvásárra emlékeztetett, de mi nagyon élveztük ezt is. :)

    Emlékszem, hogy valamelyik tévés játék (talán PC ABC) műsorvezetői az előadásukon kijelentették, hogy “Ha valaki kérdez egy jót, akkor az kap egy CD-t.” Errefel haverom jelentkezett és a következőt kérdezte: “Kaphatok egy CD-t?” Az első reakció a döbbent csend volt, aztán szinte egyszerre felröhögtünk, és jött a válasz: “Persze.”, majd kapott “pittojos” CD-t. (Valami idióta lövöldözős játék volt rajta.)

    De nem OFF-olok tovább… ;)

  3. avatar Charlie says:

    Valaki megegyszer leirja h. magasfeszultseg, es verengzeni fogok! :)

  4. avatar d-lee says:

    Magasfeszültség.

  5. avatar blala says:

    az en editorom tuti nincs benne :)

  6. avatar ACE says:

    mért nem küldöd be? :)

  7. avatar blala says:

    nem tudom hol van, hogy mast ne mondjak :)

  8. avatar Unreal says:

    Nah az is ugyanilyen fasza lett volna ha nem sokkal a lemmings meglelenesekor mgmutatjuk a DMA designak a lemmings +4 konverziojat :) Hasonlo poen lett volna abban az idoben :)

  9. avatar Unreal says:

    Murphy: A Cov 59 ft volt :)

  10. avatar Pmaster says:

    Plz valaki segítsen! Nem tudom, mi a neve annak a SID lejátszónak, ami tisztára ilyen Amigás tracker-szerű, de mutatja a digi csatornát is a zene lejátszásánál – lehet a csatornákat egyenként is némítani benne…

    Linket kérek szépen, ha lehetséges.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára