☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

hvmec.gifNagyon elkeserítő tud lenni, amikor az ember vágyai akkor teljesülnek, amikor már érdektelen számára a dolog. Pont így vagyok ezzel a gyűjteménnyel. Mert milyen jó lett volna mondjuk ezelőtt 15 évvel, ha megvan az ÖSSZES zeneszerkesztő program C64-re. Lehetett volna villogni vele a Computer Karácsonyon, meg minden. De a lényeg, hogy most a HVSC mintájára, 0.7-es verziószámmal kijött a High Voltage Music Editor Collection, elméletileg az ÖSSZES elérhető C64-es zeneszerkesztővel. Gondolom 1.0 akkor lesz, amikor már mind benne van, és nemzetközi egyezmény keretében többet senki nem ír új music editort.

Categories: Zene | Tags

10 Responses so far.

 1. avatar Murphy says:

  Computer karácsony: “A belépőjegy nem került valami óriási összegbe: diákoknak mindössze 70 Ft volt.”

  Nem semmi, 97-ben enyiért még adtak valamit? :)

 2. avatar The BitBrain says:

  Jééé… Kapitány Computer Karácsonyos beszámolója van belinkelve. :) Pedig a Google az 5. oldalon dobja ki. :) Ennek most örülök. :)

  Egyébként igen, tényleg annyi volt akkoriban a belépő diákoknak, de a normál jegyek sem kerültek sokkal többe. Mondjuk a rendezvény színvonala, (így utólag belegondolva) általában inkább valamilyen zsibvásárra emlékeztetett, de mi nagyon élveztük ezt is. :)

  Emlékszem, hogy valamelyik tévés játék (talán PC ABC) műsorvezetői az előadásukon kijelentették, hogy “Ha valaki kérdez egy jót, akkor az kap egy CD-t.” Errefel haverom jelentkezett és a következőt kérdezte: “Kaphatok egy CD-t?” Az első reakció a döbbent csend volt, aztán szinte egyszerre felröhögtünk, és jött a válasz: “Persze.”, majd kapott “pittojos” CD-t. (Valami idióta lövöldözős játék volt rajta.)

  De nem OFF-olok tovább… ;)

 3. avatar Charlie says:

  Valaki megegyszer leirja h. magasfeszultseg, es verengzeni fogok! :)

 4. avatar d-lee says:

  Magasfeszültség.

 5. avatar blala says:

  az en editorom tuti nincs benne :)

 6. avatar ACE says:

  mért nem küldöd be? :)

 7. avatar blala says:

  nem tudom hol van, hogy mast ne mondjak :)

 8. avatar Unreal says:

  Nah az is ugyanilyen fasza lett volna ha nem sokkal a lemmings meglelenesekor mgmutatjuk a DMA designak a lemmings +4 konverziojat :) Hasonlo poen lett volna abban az idoben :)

 9. avatar Unreal says:

  Murphy: A Cov 59 ft volt :)

 10. avatar Pmaster says:

  Plz valaki segítsen! Nem tudom, mi a neve annak a SID lejátszónak, ami tisztára ilyen Amigás tracker-szerű, de mutatja a digi csatornát is a zene lejátszásánál – lehet a csatornákat egyenként is némítani benne…

  Linket kérek szépen, ha lehetséges.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára