☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Enterprise DevCompo #1

Posted by Gargaj on 2015-12-05, 13:55

Egyjegyű koromban azon szerencsés emberek közé tartoztam, akiknek volt szerencséje találkozni az Enterprise nevű csodamasinával, bár akkortájt a meglehetősen futurisztikus billentyűzet-designt és a beépített joysticket leszámítva nem sok fogalmam volt arról, hogy mit is tud a gép. Ez azóta se változott, bár utólag belegondolva igazi marketing-lecke lehetett volna azt tudni, hogy mennyire többet vártam a géptől pusztán a kinézete alapján.

Akinek viszont több tudás adatott meg erről a gépről, az most kamatoztathatja is: meghirdetésre került az első Enterprise DevCompo, ahol is kifejezetten ez a gép a célplatform.

EP_DevCompo_kicsi

Minden fontosabb információ és a részletes szabályok megtalálhatóak a websiteon, pár dolgot amit érdekesnek találtam kiemelnék:

  • A határidő május 16., idő tehát van bőven.
  • Komoly pénzdíj (Enter-prize!) van: a fődíj 150€
  • Nem szigorúan demo compo, lehet bármivel indulni ami fut a vason.

Mindemellett a compo szervezői azóta Poueten több kérdést is megválaszoltak, érdemes elolvasni azt a threadet is, ha érdekel valakit a dolog.

Categories: Ajánló, Online compo, Retro | Tags: ,

2 Responses so far.

  1. avatar pasy says:

    na az Enterprise olyan gép amilyet még sosem láttam élőben.

  2. avatar Gargaj says:

    Nekem a legfurcsabb mindig is a fizikai megjelenese volt. Gumirozott klavo, designos font, szines gombok, sot a funkciogombok felett meg volt egy kis muanyag sin is ahova be tudtal rakni egy kis cetlit h melyik mit csinal adott appban.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára