☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

C64Pixels.com – Új C64-es grafikai site

Posted by Murphy on 2010-02-09, 16:50

c64pixels.com.jpgA C64 Scene továbbra se bír magával. A CSDB brutális méretű, és grafikai szempontból a legaktívabb scene oldal, de néhány elhivatott pixelharcos úgy érezte, hogy az itt kialakult grafikai kultúra megérdemel egy dedikált site-ot is. Be kell látnom, hogy igazuk volt. Ugyan még kevés anyag található a C64Pixels-en, de ami van az igazán minőségi, még a retro szempontból kevésbé érintetteknek is érdemes pár pillantást vetni az oldalra.

http://c64pixels.com/

Köszönjük a linket Oswald-nak!

Categories: Grafika | Tags

6 Responses so far.

  1. legnagyobb kiralysag ez az oldal! veto kezdte el osszerakni… nagyon baba kepek vannak fent! en is raszoktam nezni neha-neha… hihi…

  2. avatar Unreal says:

    jo hogy van egy ilyen, van vmi Amigas is, nem juteszembe a cim.
    Leon, Oswald: ez az uj Project One, nekem nem fut, vmi DLL miatt rinyal, de hiaba masolom oda, nem indul el

    5let?

  3. avatar Edhellon says:

    Unreal: megfelelo (ertsd: regebbi) verzio kell a GDI+ dllbol, a jelenlegi “megoldas” ha jol tudom letorlod/atnevezed az osszes ilyen nevu dll-t a gepeden (valoszinuleg vmelyik update/program felrakott egy ujabbat) es azt hasznalod ami mellekelve van (remelhetoleg) a P1-hez.

    Egyebkent legjobb szakembereink dolgoznak a probleman (lasd “dll hell” topik :-)

  4. avatar Unreal says:

    akkor addig marad a 0.5:) , koszi

  5. avatar Oswald says:

    Unreal,

    ha a leglegújabb p1ről beszélsz akkor lehet az lesz a gond h először az előzö p1et (v0.5) kéne installni, és erre _rácopyzni_ az újat :) az enyémet tudom, sorry :)

    (egyébként azt hittem a dll hellre itt majd kapok valami megoldást sok game kóder, stb. lehet csak a VBhez nem értetek mesterek, vagy dll hellel csak a lámák szopnak?:)
    [ módosítva Feb.11. 16:00 ]

  6. unreal: remelem osw, edi tudott segiteni… :_) nekem fingom sincs errol, en egyszeruen leszedtem az uj verziot, belemasoltam a regi p1 mappajaba es futott! \o/

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára