☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #1443
  avatararchee
  Member

  A challenge 24-hez hasonló kóder kompót vezetnék be a scene partikon.Ez lényegében abból áll, hogy kiadnak egy feladatsort, amit adott idö alatt kell teljesíteni, és a megoldásokat online beküldeni az ismertetett protokolon keresztül.De lehet akár hálózati játék is, melyhez klienset vagy AI-t kell írni. Vagy valamilyen virtuális számítógép kevés utasítással, melyhez compilert kéne írni vagy demót rá.Ez szerintem visszaállítaná a régi scene hangulatot. Miközben lenne legalább 5 feladat, vagy sok felé osztható feladatok, kellene egy csapaton belüli munkamegosztás, de akár visszaállhatna a régi kellemes utálat a csapatok között, miközben megpróbálják egymást technikai titkait lenyulni.A feladatok lehetnének például ilyenek: http://www.ch24.org/archive.htmlDe a feladatok természetesen lehetnének jobban képfeldolgozás és hangfeldolgozás jellegüek is, mert a scenéhez az áll közelebb.Ha van rá érdeklödés, én lehet, hogy vállalom egy két feladat kitalálását, és a szerver megírását.Function-ön esetleg?

  #6434
  avatarTravis
  Moderator

  Érdekes, én a napokban olvastam egy cikket, hogyan lehet Arduinóra RCA TV kimenetet kötni, amin monokróm jelet lehet küldeni. Az Arduino is elég limitált platform, de van hozzá magas szintű fordító, Rögtön arra gondoltam, jó kis feladat lenne egy partin demót írni rá.

  De más partikon is szoktak lenni különböző fast compok, ahol hirtelen össze kell dobni valamit.

  Amit te írtál, azzal csak annyi gond van, hogy a nem kóder közösség nem fogja tudni értékelni az eredményt. Nagy kivetítőn hogyan mutatod be, hogy a te képfeldolgozó algoritmusod a legjobb?

  #6435
  avatard-lee
  Member

  archee: Ertsd meg, a kozonseg a latvanytol doglik, a kodot mar magasrol leszarja, masodlagos. Szerezz jo zeneszt, es grafikust.

  #6436
  avatararchee
  Member

  d-lee, elég offtopic volt a válaszod.

  #6437
  avatard-lee
  Member

  Tény, de ebből azt akartam kihozni, hogy szerintem egy ilyen formula nem nyerő, kevesen is indulnának rajta, és érdektelenségbe is fúlna., a lelkesedésed és segítséged ellenére is.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.
Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára