☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #1273
  avatarMurphy
  Member

  Találtam egy régi Tomcat cikket az Indexen.http://index.hu/tech/mp3/demoscene/Vannak benne jó ötletek, és vannak benne csúsztatások is rendesen. :) Ugyanazt a hibát követi el, mint máskor is. Először lehülyézi azokat, akiknek utánna felajánlja, hogy gyertek támogatni a partynkat…

  #3127
  avatarnap
  Member

  És milyen szuper a cikkben lévő első screenshot. ;)

  #3128
  avatarMurphy
  Member
  #3129
  avatarBery
  Member

  “videóklipjeiket ingyenesen terjesztik, állításuk szerint csupán azért, mert megtehetik.”

  Ekkora félrehallást rég olvastam (éljen az anglicizmus). Ez kb. annyi az én MAGYAR olvasatomban, hogy bár a rendszer üldözte ezt korábban, de ma már lehet ilyet is publikálni, így ennek örömére most terjesztik is, mert végre megtehetik.

  Egyébként nem rossz a cikk. Eléggé laikus nyelven van. A lényeg meg, hogy szó van a scene-ről. Bár a linkeket jobb lett volna a szövegbe ágyazni, mert elsőre én sem vettem észre azokat.

  #3130
  avatarslyspy
  Keymaster

  d4m4g3 írta a cikket, szal ő azért eléggé képben van. inkább próbált közérthető lenni sztem. és a cikk végén Gargaj megmondja a tutit, és szerintem így érthető lesz, hogy mit jelent a “mert megtehetik.”

  #3131
  avatarBery
  Member

  Nem derült ki a hozzászólásomból, de a laikus nyelvet, mint pozitívumot értettem, elvégre ez nem egy belterjes oldalon jelent meg, így fontos, hogy aki olvassa, azt értse is valamilyen szinten.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.
Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára