☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Home Forums Egyéb Scene Témák Minden ami nem Scene.hu MD1 (Magyar Demoscene Egyesület)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #1272
  avatarMurphy
  Member

  Chatbox után praktikusabbnak láttam itt folytatni.Kiinduló téma, hogy miért nem “nyomatjuk” az MD1-et (Magyar Demoscene Egyesület) a Scene.hu Demoshow-k reklámozása kapcsán.

  #3123
  avatarMurphy
  Member

  Az első demoshow alkalmával még ki volt írva a címbe, hogy Scene.hu és a Magyar Demoscene Egyesület, később elhagytuk, mert nem láttuk gyakorlati hasznát, ellenben ezzel egy újabb fogalom, ami csak még nagyobb zavarokat okoz az emberek fejében. Erre jó példa a Kultúrházas interjú. Kérdés, hogy van-e aki attól kapna kedvet támogatni bennünket, mert ki van írva, hogy a szervezők egy egyesület? A demoshow promója elsősorban a nagyközönségenek (newbie-eknek) szól. Érzésem szerint szponzor találásra nem alkalmas. Szar ügy, mert így duplán kell dolgozni, ha van ötleted, mit lehet másképp, dobd be nyugodtan. Egy előny azért van a dolognak, szép lassan jobban a köztudatban lesz a demoscene, mikor odamegyünk egy céghez nem nulláról indulunk.

  #3124
  avatarrascy
  Member

  Jó lenne látni egy newbie szemével az egészet :) Nem kell erőltetni, csak annyi zárójelben hogy (támogató: MD1) vagy vmi rövid, amire tud esetleg klikkelni vagy rákeresni. Ha nem érdekli nem fogja megnézni, de ha mégis akkor meg kíváncsi (az jó) és elolvassa. Mert ugye az MD1 azért van hogy támogassa a demoscene-t, a party-kat és így a demoshow-kat is. Ha meg már van, akkor látszodjón is ahol lehetséges. Én pl. kiírnám a scene.hu oldal aljára, hogy Copyright MD1 :) Kérdés hogy egyátalán lehet-e.

  #3125
  avatarMurphy
  Member

  http://www.scene.hu/?page_id=1202

  Az oldal aljára kiírás is épp a napokban merült fel

  #3126
  avatarBery
  Member

  Szerintem sem ártana legalább egy rövid név erejéig belemenni, hogy ha valaki sponzor-érzeletű találna rá a hírre, akkor mégis jobban el tud indulni, mint mondjuk a scene.hu-n. Bár persze kapcsolat itt is van, így végül is lehet, hogy nincs igazam. De amennyi helyet foglal, arányaiban annyi haszna csak van :)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.
Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára