- This topic has 49 replies, 17 voices, and was last updated 12 years, 11 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Scenerek › Magyar scenerek nemzetközi csapatokban
majic 12, termeszetesen
No azt én nem tudom, hogy a Majic 12 az hol alakult? Mert valóban elég sokszínű volt, de az aktív magja az magyar volt…
Szerintem csak a pc szekcio volt magyar. Amugy en se tudom, de azt gondolom hogy eredetileg kulfoldi csapat volt. Tomcat hatha tudja, a google az Freax Amazon-oldalat dobta ki elso talalatnak :)
:) Hát a nagy Amigás demóikat (mi több a c64-eseket is) a Győri szekció csinálta, de tény, hogy voltak sok országban. A CSDB szerint magyar csapat. ;)
A Majic 12 MAGYAR csapat. Csak volt egy raklap külföldi tagjuk, elsősorban a swap miatt gondolom.
Drifters:
– Vickey :)
Madwizards: Tomcat
carlos /j’ecoute
nagz /sok és mindenféle külföldi csapat
külföldi magyar csapatban: fanta /chorus
Con(Generiq)/Triad
ja amugy meg
Kelsey / Traction :)
Na jo, mostmar ez unalmas. Kik a kulfoldiek magyar csapatokban?
michael ellis a tobosularku nevu fake csapatban plusin :)
(és tényleg van ilyen!!)
blala: hat a CNSben ott az Inno meg Vincsi akik finnek meg a Xeno aki lengyel :D
nana! még mindig nem érzem magam finn-nek! :)
Orome/AstroideaDas/Shock!
Visszatérve a “magyar tagok külföldi csapatokban” témához, kimaradt Bat és Cyborg, akik a Traxx-ban voltak benne, majd ‘Tracktor’ néven saját csapatot hoztak létre. (Más: én is csináltam logókat külföldi csapatoknak, a lengyel Cryogen weblapján tagként is szereplek (bár én magam nem emlékszem hogy joinoltam volna), rajtuk keresztül volt egy TRSI-kontakt is, így visszagondolva rá lehetett volna gyúrni és joinolni, de akkor már (2000) nem nagyon foglalkoztam scenével. :( )
pedig már lehet, hogy kezd tetszeni nekik a segged!
Reakcióidő :)
ennyi ideig tartott hogy a jel visszajöjjön a Nibirutól :D
Enok! Nagyon szívesen látnám azokat a logókat!