☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Home Forums Egyéb Scene Témák Partyk & Egyéb találkozók Közgyülések időpontjai

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #1254
  avatarMaxie
  Member

  Na akkor a kérdés általános kinek mikor jó? Pénteken demoshow/előtt után. (ez a messze lakóknak kényelmetlen)vagy utána nap valamikor, valahol.(ez meg ugye megint mert 2 nap alatt kétszer kell bemászni)Esetleg egy teljesen más időpontban?

  #2735
  avatarMurphy
  Member

  Hogy kicsit érthetőbb legyen a dolog: A tervek szerint a következő demoshow február első, vagy második péntekén lenne a BMF-en (az azt követő pedig már valami szórakozóhelyen). Emelett szeretnénk egy közgyűlést is tartani valamikor február elején. A két rendezvényt szerettük volna összekötni, de a péntek miatt nem igazán lehetséges. Péntek délutánra egyébként se biztos, hogy van értelme eljönni a vidékieknek. Így lehet, hogy a két rendezvényt abszolútt függetlenül kezelhetjük… Vélemény?

  #2736
  avatarBery
  Member

  Vélemyényem az, hogy ne egy eldugott topicba legyen ez megbeszélve, amit nem is vennék észre, ha ma mondjuk nem léptem volna be, mivel csak a főoldal utolsó hozzászólásaira szokta rákattintani. Mert így lehet elérni, hogy 3 ember legyen csak a közgyűlésen. Legalább a belső levlist tagok tudjanak már róla, mondjuk a belső levlistáról :)

  #2737
  avatard-lee
  Member

  Szerintem legyen a demoshow utan, tokmindegy, hogy az akkor mikor lesz… ha a III. keruletben leszunk, akkor meg beulhetunk a Kerek Vendeglo-be! Olcso, jo.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.
Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára