☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Home Forums Minden Más Játékok keresek cheat kóder-t

 • This topic has 21 replies, 13 voices, and was last updated 16 years ago by avatarGeri.
Viewing 22 posts - 1 through 22 (of 22 total)
 • Author
  Posts
 • #1350
  avatarrobotix
  Member

  Szevasz, olyan kódert keresek ki képes Counter Strike Source cheat-et írni. Feltélek hogy az Aequitas anti cheat http://www.esl-europe.net/eu/download/590704/ ne tudja felismerni. A cheat egyszerü ESP legyen, csak a hitbox látszó legyen falon kersztül. Aimbot, norecoil stb. nem érdekes. Célszerü az ha miellé az Aequitas screenshot-ot készit megjelenik egy kis sound és a játékos egy billentyü ( f12 például) nyomásra ki tudja kapcsolni a cheat-et és ha megint biztonságos bekapcsolni megint jön egy sound. Még job ha automatikussan a cheat leáll ha screenshot lesz készitve, de “panic button” megoldás is jó. Az Aequitas is egy log-ot készit melyben feltünteti összes folyamatok mik háttérben futnak. Abban sem legyen látható a cheat. Lengyel cheat kóder fórumban azt mondják hogy ehez egy ring0/kernel kód volna a legjobb. Hogy ez pontossan mit is jelent nem tudom, azért keresek kóder-t :D Mi nagyon fontos, az hogy hardwarehoz köttöt a cheat. Szoval ne lehessen más gépen használni. Erre is írni kéne egy kis progi-t mi kiolvasa a hardware ID-t és a MAC-et stb. miböl generál egy termékkúlcsot. Itt is célszerü ha a cheat maga nekünk küld egy log-ot hogy ki mikor, milyen mecsben használja és ha lejárt e termékkúlcs ne tudja tovább használni a progi-t. Egy termékkúlcs érvényes 1 évre és az ára kb. 25.000,- Ft lesz. Én forgalmaznám a cheat-et az ESL-ben és hajlandó vagyok a 25.000,- Ft-ból 15.000,- et a kódernak adni, per eladott cheat. Nem tudom menyire lehetséges, de az is volna nagyon jó ha el van adva kb20-25 cheat, a progi-t annyira módositani hogy az MD5 lényegessen megváltozna. Ha nettán valamelyik hülye gyerek oda adja a cheatet az ESL-nek a kuncsaftnak java része még mindig biztonságosan tudna tovább használni a progi-t. Ha úgy érzed hogy meg tudod oldani ezt és vannak még kérdéseid, akkor jelentkez nálam és megbeszéljük a további dólgokat. Hatalmas egy piac és ha kódolás ugyis a hobbid, akkor egy igazán jó kis zsebbpénzt tudsz keresni velem. Üdv, robotix

  #4657
  avatarGargaj
  Keymaster

  fuuu, na ebbol mi lesz :D

  #4658
  avatarrobotix
  Member

  remélem bólt ^^

  #4659
  avatarGargaj
  Keymaster

  na varjal, akkor megprobalom osszefoglalni:

  te egy muveszeti / kreativ oldalon probalsz keresni embert tkepp egy jatek illegalis modositasara? :)

  #4660
  avatarzoom
  Keymaster

  Zsigerből utálom a cheatereket és nagyon viszket az ujjam a delete gombon. Csak azért nem teszem hogy lássa mindenki hol van a legalja…

  #4661
  avatarrobotix
  Member

  nem tudtam hova forduljak, ezt a fórum-t találtam mikor “kóder és fórum-t” kerestem a netten és gondoltam megpróbálom. De ha úgy érzed hogy nem ide való akkor elnézést kérek és nyugottan törölheted. :) Tulajdonképen és is utálom a cheater-t de a pénzt nem, és mivel kitaláltam hogy lehet ebböl bíznizt csinálni gondoltam rá ugrok. Na, bocs még egyszer. Nem fogog itt tovább ilyesmiket elöhozni. minden jót robotix

  #4662
  avatarPörszi
  Member

  no comment… cheatet kilóra :D

  #4663
  avatarJedi^ACW
  Member
  Gargaj wrote
  na varjal, akkor megprobalom osszefoglalni: te egy muveszeti / kreativ oldalon probalsz keresni embert tkepp egy jatek illegalis modositasara? :)

  Imho meg mondhatjuk, hogy vissza a gyökerekhez. :)

  #4664
  avatarJailbird
  Member

  Jah, csak ne olyan hevesen uraim. A Robotix-hoz hasonló egyének nélkül sohasem jött volna létre a scene! Szóval hajrá. ;)A cheat egyébként illegális? Az nem crack, vagy igen? Hülye vagyok az ilyesmihez :)

  #4665
  avatarGargaj
  Keymaster

  Amennyiben vissza kell fejteni hozza, abban az esetben igen.

  #4666
  avatarGargaj
  Keymaster

  igazabol tobb helyen is necces a dolog:
  1. a cheat konkretan a VALVE eula ellen megy
  2. visszafejtesi problema, copyright, stb.
  3. penzert arulni egy effektiv illegalis, tkepp anyagi kar okozasara kifejlesztett programot…?

  #4667
  avatarzoom
  Keymaster

  Jailbird: kicsi csúsztatás van ebben azért, a demoscene nem magából a crackek készítéséből (azaz a programok feltöréséből) alakult ki hanem abból amibe a crackeket “csomagolták”. A számítógépes művészet előbb-utóbb a crackerscene nélkül is kialakult volna, legfeljebb nem demoscenenek hívnák ma.Erősen kétlem hogy ezekhez a cheatekhez bármiféle kreatív dolog kapcsolódna (az esetlegesen szükséges programozói kreativitástól eltekintve) ellenben legalább annyi bosszúságot okoznak a becsületes játékosoknak mint egy virus. Most komolyan ha valaki arra költ pénzt hogy egy játékban tisztességtelen előnyhöz jusson az álljon be a sorba gerincért.Persze lehetne vitatkozni a crackek által okozott anyagi károkozásról, pontosabban bevételkiesésről vs. a játékdemoknál sokkal hatékonyabb reklámpotenciálról, de az most túl hosszú lenne itt.

  #4668
  avatarblala
  Member

  az ilyen maximalisan jo trollokat szivessssen latjuk mindig, kar hogy olyan attetszoen indddddult az elso bejegyzes :)

  #4669
  avatarTravis
  Moderator
  robotix wrote
  Tulajdonképen és is utálom a cheater-t de a pénzt nem

  Én meg a gyilkosságot utálom, de a pénzt nem. Így lettem bérgyilkos. De a lelkem mélyén jó vagyok.

  #4670
  avatarMurphy
  Member

  Travis: ez öt pontos!

  #4671
  avatarrobotix
  Member

  szoval most a gyilkosságot összehasonlitjuk a csalásal egy pc játékban? Oo

  Nos, ír most nekem valaki egy hack-et vagy nem? :D

  (viccelek)

  #4672
  avatarslyspy
  Keymaster

  Szerintem nem. Viszont CS szakértők szerint nagyon sokféle csít lehetséges. Szal még dolgozz egy kicsit az elméleti részen, aztán kérdezd meg máshol, és azt is építsd bele a csítbe, hogy a google-t letíltsa, nehogy az egyszeri játékos ingyen találjon a neten csítet.

  #4673
  avatarJailbird
  Member

  @Zoom: igazad van, én meg csak vicceltem :} A cheatről viszont tényleg nem tudtam hogy legális e avagy sem. Gargajnak köszönöm a felvilágosítást.

  #4674
  avatarzoom
  Keymaster

  Ok, letörlöm a habot a számról :)

  #4675
  avatarpohar
  Member

  én arra gondoltam, hogy ha együtt mégis megcsinálnánk, és csak 10-20 darabot eladnánk, akkor nem lenne gond a partyk anyagi részével :)

  #4676
  avatarBery
  Member

  Merthogy egy chaet-ért tízezreket fizetnek? Boldogok a lelki szegények, mert ővék a CS országa ;)

  #4677
  avatarGeri
  Member

  –> .. <– amit ide írtam, azt felejtsétek el. Azt hittem, 1.6ról van szó.

Viewing 22 posts - 1 through 22 (of 22 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.
Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára