☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
 • Author
  Posts
 • #1275
  avatarJailbird
  Member

  Gondoltam nyitok egy témát a party-val kapcsolatban. Elsősorban hogy legyen :) , másodsorban pedig hogy felhivjam a budapesti C64-esek figyelmét hogy HCL-vel valószinüleg már 1-2 nappal előbb a fővárosban lennénk, ugyanis neki jobban megfelel ha nem szigorú az időbeosztása a repülőuttakkal kapcsolatban. HCL valószinüleg csütörtökön érkezne Rómából és én is hozzáigazitanám az utat. Szóval, ha valakinek lenne kedve velünk tartani egy kis városnézésben (+sörözésben), szóljon előre. :)

  #3133
  avatarMurphy
  Member

  Nekem úgy néz ki, hogy az Árok Party nem fog összejönni, de egy ilyesmi beleférhet.

  #3134
  avatarGargaj
  Keymaster

  Benne vagyok.

  #3135
  avatarAti
  Member

  Murphy, ugye tudod, hogy csak a nősülést fogadjuk el igazolt hiányzásnak!

  #3136
  avatarMurphy
  Member

  :) Esküvőre megyek, de csak mint vendég. ;)

  #3137
  avatarJailbird
  Member

  Új hir hogy valószinűleg Dane is jön majd, viszont átfordult az órarend. A repülő pénteken érkezik és hétfőn utaznak vissza Svédországba, igy vasárnap lenne esedékes a kiruccanás.

  #3138
  avatarMurphy
  Member

  Jailbird! Te milyen brosert használsz? Ami te írsz, azt valamiért nem tördeli be a forum engine… :( Szerkesztéssel nem tudod helyrehozni?

  #3139
  avatarJailbird
  Member

  Hm, valószinűleg a WYSIWYG editorral van baja a Szoperának. Kijavitottam, sorry! :)

  #3140
  avatard-lee
  Member
  Murphy wrote
  :) Esküvőre megyek, de csak mint vendég. ;)

  Generiq-ére?

  #3141
  avatarMegabyte
  Member

  Na ez is megvolt… Én nagyon élveztem, sokkal jobban mint a tavalyit, lehet azért mert már péntektől ott tudtam lenni. Állat volt kipróbálni a +4-es bombermant is :) Meg persze meginni egy csomó borsodit.

  #3142
  avatarCharlie
  Moderator

  Na, nincs Arok Party 10 topic, es csak ezert nem akarok nyitni egyet: elorelathatolag van meg egy hely a Breakpointot megjart legendas Feher Veszedelemben, Arok Party 10 iranyaba. Indulas PENTEK reggel 9 korul Eszak-Pestrol, vagy 10 korul Del-Budarol. Koltseg: a benzinpenz harmada vagy negyede, elorelathatolag olyan maximum 3500-4000 forint. (De most lusta vagyok atszamolni, lehet, hogy kevesebb.)Erdeklodni: charlie (affe) scenergy (punkt) dfmk (punkt) hu, vagy itt a forumban, e-mail, irc nick, msn, icq vagy telefonszam megadasaval (jelige: Skype-olok kimeljenek).Szerk: atszamoltam, kevesebb, inkabb a 2500-3000 kornyeke az, 3 fovel szamolva, negy fovel meg meg kevesebb.

  #3143
  avatarCharlie
  Moderator
  #3144
  avatarMurphy
  Member

  Resourcer urak! Mikor lesz a demóból final verzió?

  #3145
  avatarOswald
  Member

  ez tradíció :) már a legelső rsc demóban ez olvasható: “final version, or maybe not :)”(könyörgöm a post reply gombot nem lehet eltüntetni? uhháwuháwáwuhuhwaáhwuhua)

  #3146
  avatarEdhellon
  Moderator

  de a tervek szerint most megtorjuk a tradiciot :) Oswald minden erofeszitese ellenere mar az afro kepnel jarok a 100%-ositasban, bar a neheze meg csak most jon majd :)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.
Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára