- This topic has 44 replies, 14 voices, and was last updated 15 years, 7 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Minden ami Scene.hu › Aranyköpések
8 bits are enough :)
“Kinek a képviselői közül?” – Blala / Byteam
Ezt Blala mondta? Blala te mondtad? Mai napig ezt mondogatom, ha nem értek valamit.
Nem tudtad ?
Hát tök másra emlékeztem…
Viszont három csillagos lettem! Gyapjú! (Juhhéj!)
Akkor most én is csak azért írok, hogy 3 csillagos legyek, mert ezekszerint 16-nál már megkapom !!
De akkor én miért nem lettem ???? :(
Head adminnak protekciója van.
The infinite Andromeda sends fuckings to -Lord Helmet- of Spaceballs for being a pathetic figure and a pityful liar! – Nexus 7Mindegy mi van egy demoban, csak follyon a vér – Tomcat/Controlled DreamsAz, hogy a Java platform független annyit jelent, hogy platformtól függetlenül sehol sem fut – KB/Fr
mennyire igaza van a KB-nak, a java demok jelentős részét manapság már nem is lehet futtatni:( volt pl. egy zseniális prone demo, azt nagyon sajnálom…
Jah, sajnos azt en mondtam. Benne is volt az osszes lamerdemok kb 50%-ban :)
“Ha greet-szelsz mindket, akkor mi is greet-szelünk titeket, jó?” – D-Lee/Exceed
“Deadly germs are creeping over the Earth” – Adam Malysz by EphidrenaA teljes verzio “Deadly germs are creeping over the Earth, killing every human in their path”, de az tul hosszu, es kulonben is csak egyszer hangzik el ;)
“én már nem akarok semmit”- klassik forever :)
“the meaning of life is to become a legend”