☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Home Forums Egyéb Scene Témák Partyk & Egyéb találkozók Function 2007 Reply To: Function 2007

#3510
avatarslyspy
Keymaster

Nincs mit tenni, driver downgrade (nvidia driverek egyre szarabbak tenyleg. mar a video digitalizalasnal is bugos a felbontas kivalasztasanak lehetosege),

illetve vazzeg realtek???? ezzel ne is bosszants. legkozelebb adok ajandekba egy sblive-ot, es akkor nem fog a fogam is kihullani az elcseszett hangzastol. tessek mantrazni: alaplapi hangkartya szar alaplapi hangkartya szar alaplapi hangkartya szar. na de legalabb kiderult, hogy hangrendszer jol szolna amugy, csak szar bemenetet kap.

az a baj, hogy az ilyen hangzasi elcseszesen nem lehet eq-val sokat javitani. az ilyen kartyak egy nagy kasa fost csinalnak a hangbol, es azt hiaba ekvalizalja az ember. ha tisztan szol es hangero van az kit erdekel, de hogy ertelmezheto hangot nem lehetett kivenni a zenekompon, hat az nagyon csunya volt. vagy az se volt kafa, amikor asszem Blala megkerdezte, hogy uj zene van a wildhoz? :)) szal szamomra ez a hang dolog volt a legnagyobb elvezeti faktor rombolo a partyn. (ugye hulye zenesz vagyok, de akkor is.) es biztos, hogy sokan halasak lennenek, ha jobban szolna a cucc.
szal jovo evig sporolni egy hangkartyara. nem kell puccos, mert az viszont penzkidobas.

(az lesz a lol, ha mondod ,hogy sblive volt a gepben, meee akkooo bepunnyadok. :)))

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára