☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Revision 2022: Kevesebb mint egy nap!

Posted by Feryx on 2022-04-16, 10:25

Ééééés Kettő sincs már a Gombai Mushroom Partyig!

Pár infó: Fixáltuk a beugrót és a Timelinet.
A csapat nagyon poén és változatos Fun kompótokat állított össze, majd fetrengünk a röhögéstől/fájdalmaktól, de nem lövöm le a poént, meglepi! :)

Volt olyan kérdés, lehet e kockulni meg gépet hozni? Naná, demoscene party lesz a javából! Ami fontos! Hozz hosszabbítót! Azt nem adunk, csak áram vételi lehetőséget!
Annyi a difi egy teljes értékű partyhoz képest, hogy a kompótteam nem a placcon, hanem németben lesz, minden más tekintetben teljes értékű rendezvényre számítsatok!

sztori az odajutás ha még nem jártál arra..
“Elsőre kicsit trükkös megtalálni, naná hogy a navi rossz helyre vitt, és a citizenek nem is igazán tudják merre van a hely, 3-ból kettő rossz helyre küldött.. 😃 Egy kis segítség az odajutáshoz:
Keresd a “Gombai Fogolykiváltó Boldogasszony templom”-ot, szép nagy, és sárga, és ha szemből nézed a jobb oldala mellett van a művház ,nem baloldalt ahogy a navi irányít!.. 😃
Monorról Volánbusszal jövőknek: 45kor induló 516-os Gombai busz  > Gomba, református templom megállónál szállj le, és szemben van a park túloldalán a placc.”

Alvási lehetőség: Az alap, hozz hálózsákot, a színpad szép nagy, lambériázott és kellemes meleg klímával van megáldva, kb mint a qbn, csak picit nagyobb.

Illetve van egy lehetőség, egy kis extra alvóteremre, éjszakánként megkapnánk az emeleten lévő kickbox termet, ha van rá igény +25k+áfáért így arra jutottunk kiteszünk az infodeskhez egy listát, és ha legalább 10en bedobtok 2800/éj akkor igényeljük majd a kulcsot, ha nem jön össze akkor vissza adjuk majd a ráfordítást, mint opció van! El lehet dönteni akarjátok e? Mert az alap költségvetésbe nem fér bele, így össze kéne dobni ezt az összeget, és akkor mindenki mosolyoghat a klasszikus félkemény cipőt levevős matrac-olt hálóban enyhe klasszikus tornaterem illattal. :)

Gyertek partyzni!

https://fb.me/e/4yjU0ZxEy
https://qbparty.hu/mushroomsatellite/

Categories: Ajánló, Honlap, kiemelt, Party | Tags

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára