☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

qbparty 5.1 – Mert megigértem!

Posted by Feryx on 2021-07-07, 08:03

Nos kicsit nehéz volt összeszedni a gondolataimat mit is szeretnék írni kicsit kapkodósra sikeredett a rendezés. Fura volt hogy pénteken még maszkban szívunk majd éjféltől új világ! Mintha csak azt ünnepelnénk hogy végre vége a korlátozásoknak.. És igen végülis azt is ünnepeltük!
Mau elég jól összeírta a lényeget így kicsit szervező oldalról írok inkább. Mindenki emlékszik hogy egy elmaradt aztán jött a Covid és jól meg** a terveket így eléggé fura érzés volt gyakorlatilag 3év után partyt rendezni de már nagyon hiányoztatok! Abba meg még furább belegondolni hogy gyakorlatilag 7 éve kezdtük el ezt a projektet és jó érzés hogy hová is jutottunk!

Az sajnos szomorú hogy ennyire kevés volt a rilíz de ugyanakkor meglepően sokan jöttetek el és ezért hálás köszönet! Én bevallom arra számítottam leszünk vagy 20 an + szervezők és lesz egy szép nagy anyagi bukás a dologból de neeeem! (konkrétan az esküvőre félretett tőkémet mozgattam meg a party kedvéért, bocsi cica <3 )
Bár itt fontosnak tartom kiemelni hogy a party költségvetésének felét az MD1 idei jó nagy támogatása adta és igazából emiatt is mertem ennyire nekiugrani a dolognak, így ne felejtsétek az adótok 1% -át jövőre is oda itélni mivel ezzel a partykat tényleg támogatjátok!

Mindanyian hiányoztatok és azok is akik valamiért nem tudtak jönni. Remélem azért tudtátok hogy lesz party! :D adt rámírt csütörtökön hogy most tényleg lesz party vagy csak hülyülünk? :D Drága vicc lett volna a részemről..

Kihagyás.. Nos sikerült annyi időt kihagyni hogy lementem anyámékhoz a raktárba kinyitottam a halott k*rvás nagyládám amiben a partystuffokat tartom és meglepődtem hogy ilyenem is van???..

Szervezés – ügye igérgettem mindenütt hogy ha engedik a korlátozások és lehet partyt tartani megfogjuk tartani de mivel semmire nem tudtunk építeni így ez kimerült annyiban hogy párhavonta ha úgy tűnt még nem lesznek meg a törvényi feltételek módosítottam a dátumot és toltam, meg zaklattam a művház vezetőjét asszem 3-4 alkalommal már nem biztos. És 6. hóban végre úgy tűnt elérjük az 5M ótottat és jönnek a lazítások nah akkor essünk neki és onnantól kb egy hónapom volt rendesen szervezni is a partyt, dehát a kihagyás miatt pár apróság kimaradt (nagy vagyok de nem elefánt) mégis a régi orgák tudták már mi is a dolguk ennyi kihagyás után is! Füvesi kb előre tudta mit hova hogy, Wolf dettó. Szegény Ricsi meg megnyerte magának amikor villogott hogy Functionon volt már kompós én meg épp vakaróztam hogy hogy pótolom a Muskot, viszont az egész közösség büszke lehet rá tényleg gyorsan fejlődik és bizony Ő az utánpótlás egy apró szelete ;)
És az újak előtt is le a kalappal! Vazul és Ádám kb mindig azt csinálta amit épp mondani akartam nekik vagy el is felejtettem  lehet valaki ott gondolat olvasó.. Eléggé olajozott volt a történet ami nálam kicsit hibás volt hogy az infodesk időbeosztását kb csak a Vazul érezte át szombat délután/este a többiek biztos figyeltek valamerre az udvaron.. De ez van még mindig úgy érzem ez a kis pár fős csapat a party lelke és igaz mindig változik kicsit az orgák viszoik el a hátukon a rendezvényt, tessék többen jelentkezni és besegíteni!

Vezetés – Háát nah új vezetés új szelek szerencsére rugalmasak inkább a baj az hogy ekkora rendezvény rajtunk kívül nem szokott lenni a placcon és annó az első partyn is aggódott a régi vezetés hogy mi lesz DE ők már ezt megszokták!
Viszont a művház csapatból kiemelném a Norbit nagyon sokat segített és annyira aktív tagja volt a csapatnak hogy csak nah!
Jött a technika reggel 9:30ra csak épp 11kor kiderült benzint tankoltak a dieselbe és hát 14:00ra oda is ért :D Volt egy kis komunikációs probléma a vászon és a projektor körül így megjött a technika, milyen vásznat hoztatok? ŐőőőőőŐŐőőőőő úgy volt az van.. hát nem volt DE! Norbi elintézett nekünk egy vásznat gyorsban és Vazulék gyors kiruccanással hoztak hozzá egy Functionos projektort Szekszárdról Sorry Esztergom. így ez a probléma is megoldódott! Szóval sok utólag vicces mozzanata volt a partynak és így utólag már jót röhögök az egészen..

Szerencsére a látogatók hozták a megszokott minőségi viselkedést így bízok benne hogy jövőre is megengedik hogy bosszantsuk a szomszédokat egy egész hétvégén át (egy szomszéd panasz volt de ha nem szólnak nem tudom hogy halkitani kéne az udvart). Bízok benne hogy jövőre is itt lesz a party és igen a sokadik hullám után amint lehet megint lesz party!

Asszem így ennyi.. Tessék sok vegyes kép a partyról, mailban dobhattok még hagy gyűljön!
És persze tessék készülni az Árokra és a Functionra sok sok rilizzel! A minőség meg van legyen meg a mennyiség is!

És persze amire tényleg büszkék vagyunk: Awakening – Padawans [C64][Demo]

Persze erre is egy jó sztori .. Ahh majd partyn mert ennyi égést már nincs kedvem józanul mesélgetni..

Maradjunk annyiban Jövőre is lesz qbparty!

Categories: Party, Vegyes | Tags: ,

One Response so far.

  1. avatar TomCat_ says:

    így legyen, ámen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára