☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Pre-karácsonyi demoshow – Pozsonyban!

Posted by Gargaj on 2015-12-01, 14:56

Ahogy említettem, ugyan Magyarországon már idén valószínűleg nem lesz demo-related esemény, ez nem jelenti azt, hogy a közelben máshol se: nemrég jelezte nekem Citrus kolléga, hogy megkísérlik szépen lassan visszavezetni a demoscene-t Szlovákiába is, és ennek jegyében December 17.-én Pozsonyban egy Progress Bar nevű hackerspace-ben demoshow-t szerveznek, ahova szeretettel várnak mindenkit. A programot az idén Functionre is ellátogató legendás Zden / Satori fogja összeállítani, a kiírás tanúsága szerint a 90-es évek elejétől napjainkig átfogó bemutató lesz, és én személy szerint remélem, hogy ennek kapcsán becsúszik egy Xaos is, ami szintén pozsonyi illetőségű demó.

progressbar_black

Nyilván magyar scenerként kötelező jelenlétet biztosítanunk, mert különben sose jönnek majd hozzánk partyra, úgyhogy Mau és jómagam valószínűleg kikocsikázunk oda ahol utoljára kb. 2001-ben volt multiplatform party. Részleteket az útról (indulás, helyek száma, költség) én ugyan most nem tudok mondani, de szerintem nemsokára Mau kifejti lent a kommentekben vagy a fórumon; amennyiben volna olyan valaki, aki szeretne csatlakozni hozzánk ebben a kis kiruccanásban, szólaljon fel vagy hallgasson örökké, illetve jelezze az esemény Facebook oldalán.

6 Responses so far.

  1. avatar Citrus says:

    Koszonom, Zden neveben is, ugyanugy szivesen varunk mindenkit aki el tud jonni :)

  2. avatar pohar says:

    2004-5-ben volt Marast party is, ahol szép eredményeket értünk el. Gargajnak még partypólója is van, ha jól emlékszem.

  3. avatar Citrus says:

    a marast az asszem cseh

  4. avatar Gargaj says:

    Marast az Prágában volt, meg volt egy Syndeecate nevu is de az is valahol kelet-Csehországban.

  5. avatar Maugli says:

    Egy Kia C’eed autóval Gargaj+én biztosan megyünk. Tehát lesz nálunk 2 hely, ha érdekel valakit. (lehet 3 is, mivel 5 személyes, de akkor nem feltétlen lesz atom kényelmes hátul. Bár már kibírtuk így Revision-re is, és Gargaj meg én biztosan kényelmesen utazunk, de rátok bízom! :-) ).

    Tervek: Legkésőbb 16:00 (de ezt még pontosítjuk, hogy ne legyen gond a forgalommal) indulás Budapestről (lehetőség szerint Rákospalotáról, hogy keveset kelljen keverni a városban), és a demoshow után még aznap este vissza Budapest-re.

    Akit érdekel a magyar kontingenssel való utazás, az írjon privátban!

  6. avatar Gargaj says:

    Eddig senki?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára