☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Idén egy hétvégére esik az év két legnagyobb nyári partyja, a kölni Evoke és a finn Assembly. Elviekben mindkettő megtekinthető lesz internetes élő közvetítés jóvoltából, sőt, az idei Assembly demócompóját élesben fogja adni a finn közszolgálati TV is:

Magyar viszonylatban egyelőre nem sok mindent tudni látogatókról és indulókról (kommentben lehet javítani), de addigis aktualitásként itt a tavalyi Function invit az Evoke 2014-ről:

Categories: uncategorized | Tags

3 Responses so far.

  1. avatar teo says:

    Evoke: Pasy es Unreal iden is jönnek (talan riliz is lesz :)), ill. feliratkozott Maugli meg Citrus is. Es persze az egesz nemetorszagi magyar ex-pat kolonia vonul Coloniaba, szoval leszünk paran iden is. Majd nyomom a kepeket, csütörtöktöl kint vagyok a helyszinen.

    Assemblyn pedig az iden 30 eves Amiga tiszteletere Amiga-only lesz az oldschool demokompo amit talan erdemes lesz nezni, bar semmilyen pletykat nem hallottam. Ez mar pentek este, szoval mar erdemes lesz aznap is nezni a streamet.

  2. avatar Maugli says:

    Bizony Teo cimbora jól mondta, repülünk péntek reggel, és ha időnk engedi, lehet, hogy lesz valami party code is, amit be tudunk adni a compoban. Szóval azért a nagy Assembly stream nézés közben érdemes lesz figyelni a EVOKE compokat is. ;-)

  3. avatar teo says:

    Pasyék már landoltak Kölnben, mehet a hotel-kóding! :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára