☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Az összességében nem túl erős Assembly mezőnyből kimagasodott egy új csapat demója. A one studio off nevű formáció persze gyanúsan nem kezdőkből áll. A Smash+Destop páros ezúttal Yolk zenei aláfestésével rakott össze egy valódi “Assembly győztes” kategóriájú demót.

Most nézd meg realtime is! Black and White Lies a pouet-en.

Egyébként kiderült már, hogy miért nem CNCD+Fairlight név alatt adták ki ezt a demót a srácok?

2 Responses so far.

  1. avatar maugli says:

    A mezonyrol szerintem az is nagyon sokat elmond, hogy nagyon sok demonal a 4k mezony resztvevoi jelentosen jobb minosegu produktummal kepviseltettek magukat. Ezt amugy a compo studioban megkerdezett emberek is igy lattak. Persze a 4k introk egy reszerol meg azt mondtak, hogy 1k csak zenevel, szoval “romlik a szinvonal…” Csak viccelek :)

    A fent emlitett demorol amugy a stream nezese kozben megjosolhato volt az 1. hely (sot igazabol az elso 3 is, bar en az fr-070-et tettem volna meg masodiknak), legalabb is mi (5-en 6-an) akik egyutt neztuk igy lattuk. Szoval abszolute egyet ertek azzal a megallapitassal, hogy kimagasodott a tobbi kozul.

    Bar sajnos nem lattam az osszes compot (csak 1k, 4k, demo, wild) azert az megfogalmazodott bennem, hogy jovore a helyszinen kell megnezni ezt is (mint Revisiont). :-)

  2. avatar Travis says:

    Szerintem azért nem Fairlight néven adták ki, mert az nem hazugság.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára