☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Kaiku

Posted by betasector on 2014-05-13, 22:36

Páran már hallottatok a játékról, néhányotoknak talán már volt szerencséje kipróbálni, de szeretném megragadni az alkalmat és itt is bejelenteni: a játék amin hónapok óta dolgozunk, elért egy mérföldkövet, soft launch alatt elérhető Magyarországon!

Amikor ezen sorokat írom, még csak Play Store-ban elérhető, pár napon belül viszont már az Apple Store-ban készülékeken is megtalálható lesz.

Jelenleg egy kicsi, hét fős csapatban dolgozunk a Kaikun, ami számításaink szerint nyárra készül el, bár a jelenlegi állás szerint csúszni fogunk. Egyelőre a core gameplay-re fókuszálunk, sok minden hiányzik még, a menürendszert teljesen újratervezzük, de már most érezhető hogy mire megy ki a játék.

A vizuális világ megálmodásánál a Nitronic Rush, a Wipeout, Child of Eden és a Rez volt segítségemre. Egy megbeszélés során előkerültek a demók, úgyhogy lehet hogy lesz pár ismerős dolog.

A játék totál ingyenes, minden ami megtalálható a boltban, megszerezhető ingyen a játékban található ládákból, amiből pályánként egyet szórunk. Szóval próbálunk jófiúk maradni.

Launch trailer:

Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tomodomo.kaiku

Categories: Ajánló, Grafika | Tags: , , , , ,

5 Responses so far.

  1. avatar robymus says:

    “This item cannot be installed in your device’s country.”

    Azt hittem eddig, hogy ez csak az amerikaiak mániája. El tudnátok árulni, hogy mi az oka és értelme ennek? Valami jogi korlátozás?

  2. avatar darklon says:

    Klassz. Én is valami hasonlón dolgozok.

  3. avatar robymus says:

    betasector: köszi, minden világos. türelmesen várok. elolvashattam volna a cikk első mondatát mondjuk – csak izgultam és belevetettem magam a sűrűjébe egyből :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára