☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Te már valóra váltottad az álmodat?

Posted by Murphy on 2013-01-28, 23:10

Unalmas banki szoftvereket fejlesztesz, vagy a játékaidat csak a haverjaid ismerik? Már nem kell külföldre menned, hogy sikeres játékokat fejlessz! Olyat, amit játékosok milliói ismernek, és akár a metrón melletted ülő kezében is bármikor viszont láthatsz.

A Gameloft budapesti stúdiója programozókat, sound effect designereket, 2D és 3D grafikusokat, project managereket keress.

Jelentkezz!
http://www.gameloft.com/corporate/jobs/job-opportunities/97/1809?loc=0

Még sok trailert találsz a tovább után…

További cikkekért meg görgess lejjebb!


12 Responses so far.

  1. avatar betasector says:

    Lehet náluk bedolgozni esetleg? Mörfi, tudsz ilyenről?

  2. avatar Murphy says:

    Betasector: Jelenleg csak fulltime státuszba keresnek embert, hogy később hogy és mint lesz azt nem tudom. Az év folyamán még elég sok embert szeretnének felvenni, nagyjából minden pozícióba.

  3. avatar betasector says:

    Köszi, oks :) Na, majd jövőre múlva :)

  4. avatar Travis says:

    Az en gyerekkori almom az volt, hogy allatorvos leszek. Nem valtottam valora.

  5. avatar dolf says:

    én óvodás korom óta nyugdíjas akartam lenni, mióta tudom hogy ilyen is van, azóta milliomos. egyik se vált még valóra =( =D

  6. avatar slyspy says:

    Infláció + magas életkor, még összejöhet.

  7. avatar adsr says:

    Dolf! Legy Ön is Milli Ohmos?

  8. avatar Charlie says:

    Mikor utoljára CV-t küldtem a Gameloftnak, nem büfögtek rá semmit se. Szimpatikus hozzáállás… Amúgy nekem voltak játékfejlesztős álmaim, de kb. 3 év főállás és 4-5 különböző céggel szerzett tapasztalat után rájöttem, hogy szép dolog álmodozni, de ideje felébredni… És ezzel szerintem nem vagyok egyedül idehaza…

  9. avatar RawBits says:

    Jah, a GameLoft játékok legalább is NDS-en kritikán aluliak, de ha nagyon rá szorulsz casual-nek elmennek.

    Én rápróbáltam tavaly a programozóra portfólió nélkül. Murphy-nek köszi még szóba is álltak velem. Még mindig nincs munkám úgyhogy gondolom nem arattam nagy sikert. :)

    Murphy: A tesztet meg a próba túrát újra végig kell járni, vagy elég ha új önéletrajzot írok és hozzá csapok egy portfóliót a világraszóló Processing-es game jam játékaimmal? :) Hint: van benne AI (DFS) is ha már annyira szeretik.

  10. avatar dolf says:

    ja, de ha vki mégis akar unalmas banki programokat prgzni és tud németül, nameg hajlandó no-ba költözni, itt égen földön keresik a programozókat 3E+€ -tól (senior 4-5E€) (nürnberg/erlangen(suxx=))/fürth), münchenben többért. már iránból importálnak programozókat kínjukban!! c#, visual basic, (visual studio), wpf, vba, java, xml, asp.net mvc,… és perxe php. nomeg cnc programozókat… nem árt egy min. föisk bachelor. némelyik állás nem is (olyan) unalmas =)

  11. avatar archee says:

    A Murphy kellett nekik, tehát nem lehetetlen:)

    De senkinek ne az legyen az álma, hogy örökre alkalmazott. Inkább álljatok össze egy csapatba, mint pl a Perpetuum, az nagyobb fun. És úgy lehet nyerni is mint a lottón.

  12. avatar betasector says:

    V ket ev mulva *

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára