☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Szülinapi AmiCon

Posted by slyspy on 2010-07-22, 22:19

amicon.jpgMivel az Amiga scene képviselőiből úgy kell kihúzni az információt, ezért ismét az utolsó pillanatban szólunk, hogy az Amiga iránt érdeklődők legnagyobb örömére a hétvégen (júli. 24., szombat) AmiCon, amigás találkozó lesz Pomázon. Idézve a honlapról:

“A következő AmiCon időpontja: 2010. július 24., szombat. Délelőtt 10-től kifulladásig. A belépés ezúttal is, mint eddig minden esetben: ingyenes. A találkozó apropója természetesen az Amiga 25. születésnapja, ugyanis napra pontosan 1985. július 24-én mutatta be a Commodore az Amiga 1000-t a New York-i Lincoln Centerben. Ennek megfelelően számítani lehet Amiga 1000 demoshowra, a közös pizzázás mellett közös tortazabálásra és más kötetlen, lazulós, Amigával kapcsolatos tevékenységekre.

Helyszín, pontos időpont és többi részlet itt, vagy a képre kattintva.

Categories: Party | Tags

5 Responses so far.

  1. avatar pohar says:

    AMIGAAAAAAAAAA

  2. avatar Charlie says:

    El van írva az A1000 release dátum, mert az eredeti bejegyzésben a wikin is elírtam. :) Nem 1984, hanem 1985, nyilván. Typo sucks.

  3. avatar Charlie says:

    Ja és azért van az utolsó pillanatban szólva, mert a helyszín tulaja a Lázi kb. a hétvégén nyögte be, hogy na akkor lesz. :) Én kb. áprilisban érdeklődtem, hogy mivan, és néma kuss volt a válasz. Ennyit erről. De lényeg, hogy lesz.

  4. avatar Charlie says:

    Ha valakit még érdekel (kétlem) megvolt az event. Képek töltődnek fel erre éppen.

  5. avatar Megabyte says:

    Jóhogy érdekel, köszi :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára