☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Scene.hu Awards 2009 – Legjobb demo

Posted by slyspy on 2010-07-02, 08:53

scenehuawards.jpgSzépen kényelmesen elérkeztünk az utolsó előtti kategoriához, azaz végre lehet szavazni a legjobb demóra.
A tavalyi évre többnyire úgy emlékszünk, hogy nem igazán készült kiemelkedő és igazán emlékezetes produkció, de így összegyűjtve mégis az látszik, hogy azért készültek jó demók is, talán csak nem akkor és ott kiadva, amikor számítottunk rá. Mint látható, a lista többnyire a már más kategóriákban is látott demókat tartalmazza (nyilván nem véletlenül), de népművelő jelleggel idekerült néhány kevésbé sztárolt alkotás is. Nézelődjetek, szavazzatok!

Tovább után a jelölteket találjátok, szavazni értékelősen 1-10-ig lehet, azaz 10-et adj, ha nagyon tetszett és több induló is kaphat ugyanannyi pontot.

A szavazást természetesen továbbra is közjegyzők hada felügyeli, ennek ellenére a korábbi gyanús eredmények után, a szavazásnál az első pont a spam botok képességeinek felmérést szolgálja.

Ha a korábbi Scene.hu Awards 2009 kategóriákra vagy kíváncsi, kattints IDE.

Categories: Szavazás | Tags

2 Responses so far.

  1. avatar slyspy says:

    Következő és utolsó kategória a legjobb magyar produkció lesz, szóval osszátok az észt, hogy mi legyen benne, nehogy valami jó cucc kimaradjon, aztán sértődés legyen!

  2. avatar Lacoste says:

    Scene.hu Award ? :)
    [ módosítva Jul. 2. 16:28 ]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára