☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

SceneSat – Új webrádió

Posted by Murphy on 2009-02-16, 08:12

scenesat.jpgA Nectraine problémái óta igen szépen szaporodnak a demoscene témájú Webrádiók, itt egy újabb reményteljes próbálkozó. A még csak néhány napja működő SceneSat mindenféle zenével kísérletezik ami demoscene, és olyanokkal is amik csak érintőlegesen. Hallhattok játék-zenéket és remixeket, demo trackeket, compókon indult muzsikákat, netlabelek anyagait, és platform szintjén is próbálnak minél sokszínűbbek lenni. Ezzel együtt ígéretük szerint a minőséget fogják preferálni a mennyiséggel szemben.

Jó hallgatást:
http://scenesat.com/

Az infóért köszönet Teo-nak.

Categories: Ajánló | Tags

4 Responses so far.

  1. avatar slyspy says:

    Multkor valami webkameras scener bulit kozvetitettek. volt konyha meg szoba meg elo adas felkonfokkal, webkameras vicceskedes, moka kacagas, techno.

    [ módosítva Feb.16. 11:01 ]

  2. avatar entreri says:

    Nekem tetszik! Egész délután ez szólt. Ahol van net ott ez megy, ahol nincs ott pedig BitJam és Hardread. Ki van ez találva! :-)

  3. avatar pohar says:

    enteri: a BitJam rádioját nem szereted? lehet számokat is kérni
    [ módosítva Feb.16. 20:28 ]

  4. avatar entreri says:

    Igazából egy webrádiót sem hallgattam eddig. A hír miatt gondolkoztam el, hogy miért is ne duruzsolhatna valami a háttérben? Most, hogy írtad kipróbáltam a BitJamet is és úgy látszik ez marad. :) Lehet böngészni, értékelni, kérni, van itt minden ami kell.
    [ módosítva Feb.18. 20:10 ]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára